Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Sandwich med potet. emmentaler og asparges




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
4stkflate sandwichboller f.eks. Ciabatta

Spread:

1tsfintrevet sitronskall
evt. litt finsnittet chili
1,5dltomatsaus
2sskokte ris, bulgur eller couscous

Fyll:

Ca 6stkpoteter, kokte
4tynn(e) skive(r)emmentaler
16stkgrønne asparges, delt i stykker


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Gluten
Melk
Spor-av-melk
Spor-av-nøtter
Spor-av-soya


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Sandwich med potet. emmentaler og asparges med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier122,74455,52Kcal
Protein4,7017,44gram
Karbohydrat20,2875,26gram
Kostfiber1,696,27gram
Fett2,168,02gram
Mettet fett0,813,01gram
Salt0,110,40gram
Pris på oppskriftenKr 4,38Kr 16,26Kroner
Hele oppskriften veier1 485 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Bland sitronskall og evt. chili i tomatsausen og vend noen ris/bulgur/couscous i. Blend massen og smak til med salt og pepper. Smør den på under- og overbollene.
Kok aspargesene. Ha potetskiver på underbollene, dernest emmentaler og øverst aspargesstykkene. Luk med overbollen.

Tips:
Spread betyder bare 'smørelse'. I stedet for tomatspread kan man bare bruke litt majones eller most avocado med sitron.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 22022)
Kategori: Smørbrød
Diett/allergi: Vegetarmat
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.