Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Sandwichkaken med sjømat




Sandwichkaken med både laks, reker og krepsehaler er perfekt til deg som er glad i sjømat. Lett og lage, og smaker utrolig godt!

Ingredienser

1 porsjon

36 skive loff
smør
krepsehalesalat
snøfrisk naturell
røkt laks eller ørret
frisk dill
majones
kokt egg
ruccula salat
creme fraiche eller rømme
avokado
pillede reker
sort eller rød kaviar/rogn


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Gluten
Melk
Spor-av-melk
Spor-av-soya


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Fremgangsmåte:

1 porsjon gir ca 16 stykker

Lag 1: 9 loffskiver, smør og krepsehalesalat
Lag 2: 9 loffskiver, snøfrisk naturell, røkt laks eller ørret og dill
Lag 3: 9 loffskiver, majones, kokt egg, ruccula salat, dill og litt salt
Lag 4: 9 loffskiver, cremé fraiche eller rømme, avokado (legges rundt kanten), pillede reker, sort eller rød kaviar/rogn

Sandwichkaken er satt sammen av 36 loffskiver uten skorpe (som tilsvarer cirka tre formloff).

Legg skivene tett ved siden av hverandre og smør på pålegget før du legger på neste lag.
Pynt sandwich kaken med litt rømme, kaviar, avokado, dill, ruccula eller det som er igjen fra de underste lagene. Bruk fantasien!

Sandwichkaken kan lages i en kakeform med lokk slik at den lett kan transporteres. Eller den kan deles opp i serveringsklare porsjoner og has i mindre bokser. Så kan den spises rett fra boksen eller serveres på fat når man kommer frem til piknikstedet.

Sandwichkaken kan også lages med grovbrød. Sjømaten kan erstattes med for eksempel roastbiff, skinke, kylling eller andre kjøttpålegg.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Ukjent kilde
(Intern: 28274)
Oppskriften er enkel å tilberede
Kategori: Kaker
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.