Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Sandwichterte med laks og skalldyr




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner

Bunn:

1 rund form med diameter ca. 22 cm
25grgjær
4dlmelk
1ssolje
2tssukker
1,1literhvetemel.

Fyll:

6stkegg, hardkokte og hakket
2boks(er)krabber(170 g) eller tunfisk i vann
100grrøkt laks i små terninger
1dlcreme fraiche
100grlett majones
0,5dlfinhakket purre
0,5dlfintklippet dill (kan utelates)
1dashsalt
1dashpepper

Pynt:

200grlett majones
1dlcreme fraiche
500grreker med skall
200grrøkt laks
60grlakserogn
0,5stkagurk
sitron


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Egg
Fisk
Gluten
Melk
Skalldyr


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Kalorier og næringsinnhold i Sandwichterte med laks og skalldyr med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonVerdi pr stykkeEnhet
Kalorier201,586 900,571 150,09Kcal
Protein12,63432,3672,06gram
Karbohydrat15,54531,9788,66gram
Kostfiber0,8027,394,56gram
Fett9,70332,0555,34gram
Mettet fett2,2878,0513,01gram
Salt0,8227,924,65gram
Pris på oppskriftenKr 7,98Kr 273,17Kr 45,53.-
Hele oppskriften veier3 423 totalt3 423 pr porsj571 pr stk gram

Fremgangsmåte:

1 porsjon gir ca 6 stykker

Bunnen:
Smuldre gjæren i skålen
Lunk melken med fettstoffet til 37 grader. Hell væsken over gjæren og rør til den er oppløst. tilsetttt salt og sukker.

Rør så mye mel i deigen, at den slipper skålen. Dryss litt mel over og la den heve tildekket ca. 30 min.

Ta deigen opp, elt den igjennom og legg den i springformen. La den igjen heve ca. 30 min.

Bakes på en rist nederst i 200 grader varm ovn i ca. 30 min.

Vend brødet ut på en rist og la det kjøl av under et klede. Del det i tynne bunner. (Kan deles i 6 bunner)

Rør ingrediensene til fyllet sammen. Fordel det mellom bunnene. Rør majones og creme fraiche sammen til pynten. Rør ikke for mye, for kremen risikerer da å bli tynn.

Fordel blandingen ovenpå og på sidene av terten.

Pynt med skrelte reker, små ruller lakseskiver, lakserogn, agurkeskiver og sitron.

Tips:
Den ferdige terte kan ikke fryses, men bunnene er fryse egnede.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Alletiders kogebog
(Intern: 22673)
Kategori: Pai/terte
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse

Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Minipai med reker.Minipai med reker.
Denne retten har 266,17 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 10,42 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 19,31 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 14,14.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Asparges og rekepai.Asparges og rekepai.
Denne retten har 128,92 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 6,21 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 6,16 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 11,22.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Morskas rekepai.Morskas rekepai.
Denne retten har 250,5 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 14,59 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 16,34 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 12,37.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.