Søk alt
Søk etter oppskrifter!

Sangria

Oppskriften har fått 2,9 poeng. 2,9 poeng (av max 6) i snitt fra 7 lesere
Oppskriften har hatt 14643 lesere! 14643 lesere

Ingredienser

Porsjoner
1helflaske(r)rødvin
1halvflaske(r)kald brus med sitronsmak
1stkappelsin
1stksitron
isbitar
Annonse

Mer fakta om oppskriften

Kilde:
Innlagt/oppdatert:
Kategori: Diverse alkoholdrinker
Land: Spania
Nasjonal/tradisjonsrett




Fremgangsmåte:

1 Børst appelsinen og sitronen grundig i lunke vatn.
2 Skrell av det tynne gule skalet på appelsinen med potetskrellar. Skjer skalet i tynne strimlar.
3 Skjer bort det kvite på appelsinen. Skjer appelsinen i skiver.
4 Skjer sitronen i seks båtar. Skjer båtane i tynne skiver.
5 Legg frukta og strimlane av appelsinskalet i ein stor glasbolle.
6 Hell over raudvinen. La det stå kaldt i omtrent ein time.
7 Hell over brusen.
8 Ha i isbitane.

Server drikken straks.

Næringsinnhold: Les forklaring! Energifordeling Hva er dette?
Pr 100: gr: Pr porsjon: % av anbefalt daglig inntak pr porsj. Energi i % av tot. Kcal
Kcal: 56,07163,048,2 %
Fett: 0,030,09 gr0,1 %Fett0,48 %
Protein: 0,200,59 gr1,2 %Protein1,43 %
Karbo: 4,5213,23 gr4,4 %Karbo32,44 %
Fiber: 0,330,97 gr3,2 %Fiber1,18 %
Mettet fett: 0,000,00 gr0,0 %
Salt: 0,020,05 gr1,0 %Alkohol64,44 %
Hele oppskriften veier 1463 gr totalt
Pris på oppskriften: Forklaring!Tallerken funksjoner
Pr 100 gram: Kr.7,67 .-
Pris 5 porsjonerKr. 112,21 .-Se din tallerken
Pris pr porsjon Kr 22,44.-Vis fullt næringsinnhold



Klikk deg på vårt nyhetsbrev og få ukens menyforslag tilsendt.

Sett karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6

Prøv en lignende oppskrift

Les mer om Sangria 1 hos oss.





Jeg vil bruke mobilversjonen av nettsiden

Intern:1158



Hurtigvalg

Se oppskrifter med:
Kylling Kalkun Epler Bananer Appelsiner Tomater Poteter Reker Torsk Laks Makrell Elg Reinsdyr

Tjenesten er en del av klikk.no

Informasjon om cookies
Kontakt oss og informasjon om siden

Ansvarlig utgiver: © 2002- DatabaseSør AS
Adresse: Matoppskrift.no, PB. 1638, 4688 Kristiansand
Orgnr.: 911 668 602 mva.
Daglig Leder Knut Pettersen

Last ned RSS feed med siste oppskrifter og ingredienser