Søk alt
Søk etter oppskrifter!

Sangria

Oppskriften har fått 2,9 poeng. 2,9 poeng (av max 6) i snitt fra 7 lesere
Verdier pr 100 gram: Pris: Kr 7,67 Kcal: 55,72 Fett: 0,03 gr Protein: 0,20 gr Karbo: 4,52 gr
Mettet fett: 0,00 gr Kostfiber: 0,33 gr Salt av natrium: 0,02 gr
Oppskriften har hatt 14265 lesere! 14265 lesere

Ingredienser

Porsjoner
1helflaske(r)rødvin
1halvflaske(r)kald brus med sitronsmak
1stkappelsin
1stksitron
isbitar
Annonse

Utregnet energiprosent av totalt kcal

Karbohydrater32,44 prosent
Protein1,43 prosent
Fett0,48 prosent
Kostfiber1,18 prosent
Alkohol64,44 prosent

Totalpris for 5 porsjoner

Kr 112,21

Pris pr porsjon

Kr 22,44
Forklaring på prissystemet
Forklaring på næringsinnhold
Vis fullt næringsinnhold

Mer fakta om oppskriften

Kilde:
Innlagt/oppdatert:
Kategori: Diverse alkoholdrinker
Land: Spania
Nasjonal/tradisjonsrett




Fremgangsmåte:

1 Børst appelsinen og sitronen grundig i lunke vatn.
2 Skrell av det tynne gule skalet på appelsinen med potetskrellar. Skjer skalet i tynne strimlar.
3 Skjer bort det kvite på appelsinen. Skjer appelsinen i skiver.
4 Skjer sitronen i seks båtar. Skjer båtane i tynne skiver.
5 Legg frukta og strimlane av appelsinskalet i ein stor glasbolle.
6 Hell over raudvinen. La det stå kaldt i omtrent ein time.
7 Hell over brusen.
8 Ha i isbitane.

Server drikken straks.




Prøv en lignende oppskrift

Les mer om Sangria 1 hos oss.





Jeg vil bruke mobilversjonen av nettsiden

Intern:1158



Hurtigvalg

Se oppskrifter med:
Kylling Kalkun Epler Bananer Appelsiner Tomater Poteter Reker Torsk Laks Makrell Elg Reinsdyr

Tjenesten er en del av klikk.no

Informasjon om cookies
Kontakt oss og informasjon om siden

Ansvarlig utgiver: © 2002- DatabaseSør AS
Adresse: Matoppskrift.no, PB. 1638, 4688 Kristiansand
Orgnr.: 911 668 602 mva.
Daglig Leder Knut Pettersen