Søk alt
Søk etter oppskrifter!

Sangria

Oppskriften har fått 2,9 poeng. 2,9 poeng (av max 6) i snitt fra 7 lesere
Oppskriften har hatt 14664 lesere! 14664 lesere

Ingredienser

Porsjoner
1helflaske(r)rødvin
1halvflaske(r)kald brus med sitronsmak
1stkappelsin
1stksitron
isbitar
Annonse

Mer fakta om oppskriften

Sangria er kalkulert av Matoppskrift.no, og viser kalorier, næringsinnhold, energiprosent og pris pr 100 gr og porsjon.
Kilde:
Innlagt/oppdatert:
Kategori: Diverse alkoholdrinker
Land: Spania
Nasjonal/tradisjonsrett




Fremgangsmåte:

1 Børst appelsinen og sitronen grundig i lunke vatn.
2 Skrell av det tynne gule skalet på appelsinen med potetskrellar. Skjer skalet i tynne strimlar.
3 Skjer bort det kvite på appelsinen. Skjer appelsinen i skiver.
4 Skjer sitronen i seks båtar. Skjer båtane i tynne skiver.
5 Legg frukta og strimlane av appelsinskalet i ein stor glasbolle.
6 Hell over raudvinen. La det stå kaldt i omtrent ein time.
7 Hell over brusen.
8 Ha i isbitane.

Server drikken straks.

NB! Oppskriften er kalkulert for næringsinnhold og pris av Knut Pettersen Matoppskrift.no

Næringsinnhold: Les forklaring! Energifordeling Hva er dette?
Pr 100: gr: Pr porsjon: % av anbefalt daglig inntak pr porsj. Energi i % av tot. Kcal
Kcal: 55,72163,048,2 %
Fett: 0,030,09 gr0,1 %Fett0,48 %
Protein: 0,200,59 gr1,2 %Protein1,43 %
Karbo: 4,5213,23 gr4,4 %Karbo32,44 %
Fiber: 0,330,97 gr3,2 %Fiber1,18 %
Mettet fett: 0,000,00 gr0,0 %
Salt: 0,020,05 gr1,0 %Alkohol64,44 %
Hele oppskriften veier 1463 gr totalt
Pris på oppskriften: Forklaring!Tallerken funksjoner
Pr 100 gram: Kr.7,67 .-
Pris 5 porsjonerKr. 112,21 .-Se din tallerken
Pris pr porsjon Kr 22,44.-Vis fullt næringsinnhold



Klikk deg på vårt nyhetsbrev og få ukens menyforslag tilsendt.

Sett karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6

Prøv en lignende oppskrift

Les mer om Sangria 1 hos oss.





Jeg vil bruke mobilversjonen av nettsiden

Intern:1158



Hurtigvalg

Se oppskrifter med:
Kylling Kalkun Epler Bananer Appelsiner Tomater Poteter Reker Torsk Laks Makrell Elg Reinsdyr

Tjenesten er en del av klikk.no

Informasjon om cookies
Kontakt oss og informasjon om siden

Ansvarlig utgiver: © 2002- DatabaseSør AS
Adresse: Matoppskrift.no, PB. 1638, 4688 Kristiansand
Orgnr.: 911 668 602 mva.
Daglig Leder Knut Pettersen

Last ned RSS feed med siste oppskrifter og ingredienser