Gå til forsiden av matoppskrift.no



Sangria


Oppskriften på Sangria har fullt beregnet næringsinnhold, pris samt automatisk sjekk av allergener.

Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Porsjoner
1helflaske(r)rødvin
1halvflaske(r)kald brus med sitronsmak
1stkappelsin
1stksitron
isbitar


Fremgangsmåte:

1 Børst appelsinen og sitronen grundig i lunke vatn.
2 Skrell av det tynne gule skalet på appelsinen med potetskrellar. Skjer skalet i tynne strimlar.
3 Skjer bort det kvite på appelsinen. Skjer appelsinen i skiver.
4 Skjer sitronen i seks båtar. Skjer båtane i tynne skiver.
5 Legg frukta og strimlane av appelsinskalet i ein stor glasbolle.
6 Hell over raudvinen. La det stå kaldt i omtrent ein time.
7 Hell over brusen.
8 Ha i isbitane.

Server drikken straks.


Annonse:

Tjenester og info






Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6


Forfatter:
Kilde: Knut Pettersen
Innlagt/oppdatert:
(Intern: 1158)
Kategori: Diverse alkoholdrinker
Land: Spania
Nasjonal/tradisjonsrett

Næringsinnhold pr 100 gram:

Kalorier 56,42 Kcal
Protein 0,2 g
Fett 0,03 g
Karbo 4,52 g
Pris 7,67.- kr

Nyttige undersider og søk








Prøv en lignende oppskrift









Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Ansvarlig utgiver: © 2002- DatabaseSør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.
Følg meg på!