Sangria

Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Porsjoner
1helflaske(r)rødvin
1halvflaske(r)kald brus med sitronsmak
1stkappelsin
1stksitron
isbitar

Fremgangsmåte:

1 Børst appelsinen og sitronen grundig i lunke vatn.
2 Skrell av det tynne gule skalet på appelsinen med potetskrellar. Skjer skalet i tynne strimlar.
3 Skjer bort det kvite på appelsinen. Skjer appelsinen i skiver.
4 Skjer sitronen i seks båtar. Skjer båtane i tynne skiver.
5 Legg frukta og strimlane av appelsinskalet i ein stor glasbolle.
6 Hell over raudvinen. La det stå kaldt i omtrent ein time.
7 Hell over brusen.
8 Ha i isbitane.

Server drikken straks.

Tjenester

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6




Næringsinnhold pr 100 gram:

Kalorier 55,72 Kcal
Protein 0,2 g
Fett 0,03 g
Karbo 4,52 g
Pris 7,67.- kr

Info om oppskriften

Forfatter:
Kilde: Knut Pettersen
Oppskriften har hatt 15730 lesere totalt.
Oppskriften har fått 2,9 poeng totalt (av max 6) fra 7 lesere
Innlagt/oppdatert:
(Intern: 1158)

Ekstra info

Kategori: Diverse alkoholdrinker
Land: Spania
Nasjonal/tradisjonsrett

Prøv en lignende oppskrift





Ansvarlig utgiver: © 2002- DatabaseSør AS
Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6,
4630 Kristiansand
Orgnr.: 911 668 602 mva.
Følg meg på!