Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Sardinpai med salsasardiner




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner

Deig:

2dlhvetemel
1,5dlfin sammalt hvete
150grsmør
3ssvann, iskaldt

Fyll:

2boks(er)salsa sardiner
2dlfløte
3stkegg
1dlrevet ost

Pynt:

Rød paprika og stangselleri


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Egg
Fisk
Gluten
Melk


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Sardinpai med salsasardiner med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier346,37759,69Kcal
Protein8,3418,29gram
Karbohydrat15,6634,35gram
Kostfiber1,844,04gram
Fett27,4160,12gram
Mettet fett16,3935,95gram
Salt0,340,76gram
Pris på oppskriftenKr 5,90Kr 12,94Kroner
Hele oppskriften veier877 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Bland alle ingrediensene i deigen. Trykk deigen ut i en rund form.
Forhåndsstek bunnen på 200 C ca. 10 minutter.
Ta ut bunnen fra ovnen, og fordel sardinene utover.
Bland fløte og egg, og hell dette over sardinene.
Fordel osten på toppen.
Stek paien på 200 C i 30-35 minutter.
Pynt paien med paprika og stangselleri før servering.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Norges sjømatråd
(Intern: 23246)
Kategori: Pai/terte
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.