Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Sardinsnitter(kanapéer)




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
2boks(er)sardiner i olje (a 125 g)
2sstomatpuré
Ca 1,5feddhvitløk
0,25tspepper
1,5tssalt
8skive(r)formloff
2sssmør eller margarin
Ca 32stkgrønne oliven


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Fisk
Gluten
Melk
Spor-av-melk
Spor-av-soya


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Kalorier og næringsinnhold i Sardinsnitter(kanapéer) med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonVerdi pr stykkeEnhet
Kalorier248,361 976,3261,76Kcal
Protein11,6392,552,89gram
Karbohydrat22,14176,185,51gram
Kostfiber1,7413,850,43gram
Fett12,2097,083,03gram
Mettet fett4,5536,211,13gram
Salt2,6721,260,66gram
Pris på oppskriftenKr 8,42Kr 67,00Kr 2,09.-
Hele oppskriften veier796 totalt796 pr porsj25 pr stk gram

Fremgangsmåte:

1 porsjon gir ca 32 biter

(32 stk. cocktailbiter)

Ta eventuelt bort skinn og bein på sardinene og mos dem med gaffel. Rør i tomatpuré, knust hvitløk, pepper og salt. Smak til.

Smør brødskivene tynt med smør og bre sardinfyllen på 4 av skivene. Legg resten av skivene oppå og skjær bort skorpen. Skjær brødet i trekanter med en brødkniv. Det blir 8 av hver skive. Stikk en tannpirker i hver kanapeé og pynt med en oliven.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 12655)
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Fingermat/tapas
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.