Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Sashimi av kveite



Sashimi av kveite oppskrift.
Fotograf: Charmaine Cheung
Sashimi hører gjerne til når du serverer sushi. Med denne oppskriften kan du gi sushifesten litt variasjon, med ulike sauser av kråkebollerogn, røykt laks og melon.

Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
400grkveitefilet, uten skinn og bein

Kråkebollesaus med urter

100grkråkebollerogn
2tsmirin
0,5tssoyasaus, lys
koriander, frisk
pepper, hvit

Saus av røykt laks

50grrøykt laks
2tsløk
0,5stkchili, rød
2ssolivenolje
1dashpepper
1dashsalt

Melonsaus

200grmelon, bitter
1stklime
30gringefær, frisk
olivenolje, med chili
1dashsalt
sukker


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Bløtdyr
Fisk
Gluten
Soya
Spor-av-Peanøtter


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Sashimi av kveite med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier114,91252,15Kcal
Protein10,9524,03gram
Karbohydrat2,194,81gram
Kostfiber0,891,95gram
Fett6,7314,77gram
Mettet fett0,962,11gram
Salt0,611,34gram
Pris på oppskriftenKr 19,13Kr 41,98Kroner
Hele oppskriften veier878 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Kråkebollesaus
Bland ingrediensene til kråkebollerognsausen i en mikser eller morter. Bland godt, smak til med koriander og hvit pepper. Avkjøl før servering.

Saus av røykt laks
Finhakk røykt laks, løk og chili.
Bland ingrediensene godt i en mikser eller morter, og smak til med salt, pepper og olivenolje.
Avkjøl før servering.

Melonsaus
Riv skallet av lime og klem ut saften.
Skjær opp melon i små biter. Riv frisk ingefær. Mos sammen ingrediensene til melonsausen i en mikser eller morter. Smak til med olivenolje med chili, salt og sukker. Avkjøl før servering.

Sashimi
Skjær kveitefileten på tvers av fibrene i kveitekjøttet. Sashimiskivene skal være ca. 3 mm tykke.
Anrett på fat og server sammen med de tre sausene.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Norges sjømatråd
(Intern: 29087)
Tilberedningstid: 40 min
Oppskriften er vanskelig å tilberede
Kategori: Sushi
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse

Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Maki sushi med laks, kveite og reker.Maki sushi med laks, kveite og reker.
Denne retten har 132,32 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 17,98 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 3,46 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 11,45.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Inside out Maki med kveite og avokado.Inside out Maki med kveite og avokado.
Denne retten har 175,05 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 13,36 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 10,67 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 9,01.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Sashimi av kveite.Sashimi av kveite.
Denne retten har 114,91 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 2,19 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 6,73 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 19,13.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.