Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Saueribbe med blodpølse




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
2,5kglettsaltet saueribbe
2dlvann
1stkblodpølse


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Gluten


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Saueribbe med blodpølse med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier347,481 346,49Kcal
Protein13,1751,03gram
Karbohydrat0,170,66gram
Kostfiber0,000,00gram
Fett32,68126,64gram
Mettet fett14,3955,76gram
Salt3,4513,35gram
Pris på oppskriftenKr 11,42Kr 44,25Kroner
Hele oppskriften veier3 100 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Knekk ribbenene. Legg ribben i en langpanne med kjøttet opp. Varm ovnen til 175 grader og sett pannen på nederste hylle.
Blodpølse varmes sammen med ribben den siste tiden av stekingen. Det tar ca 2-2,5 timer avhengig av tykkelse.

Tas ut og kok så pannen ut med litt vann. Server dette til ribben sammen med poteter, flatbrød, kålrot og øl, + en liten dram.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 2878)
Tilberedningstid: 150 min
Oppskriften er enkel å tilberede
Kategori: Ovnsrett
Land: Norge
Fylke: Buskerud
Nasjonal/tradisjonsrett

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse

Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Kje kleftiko.Kje kleftiko.
Denne retten har 88,25 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 3,56 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 2,73 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 9,71.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Kjelår med rosmarin, hvitløk og sitron.Kjelår med rosmarin, hvitløk og sitron.
Denne retten har 121,61 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 0,59 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 5,57 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 14,16.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Vinterfårikål.Vinterfårikål.
Denne retten har 96,02 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 2,9 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 6,54 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 2,38.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Jegerkål - Fårikål med viltpreg.Jegerkål - Fårikål med viltpreg.
Denne retten har 88,84 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 2,93 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 5,7 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 2,35.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Tyrkisk Güvec.Tyrkisk Güvec.
Denne retten har 76,94 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 3,43 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 4,16 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 4,73.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.