Sauerkraut


Oppskriften er middels å tilberede
Oppskriften har fått 2 poeng (av max 6) fra 2 lesere
Oppskriften har hatt 4209 lesere totalt.

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6




Kilder og dato

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
Innlagt/oppdatert:
(Intern: 9870)

Ekstra info om oppskriften

Kategori: Tilbehør
Land: Tyskland
Nasjonal/tradisjonsrett


NB! Oppskriften Sauerkraut har utregnet kalorier, pris, energifordeling og ellers fullt næringsinnhold som er kalkulert av Knut Pettersen ©Matoppskrift.no.

Næringsinnhold pr 100 gram:
Kalorier 32,9 Kcal
Protein 1,35 g
Fett 0,2 g
Karbo 5,65 g
Pris 1,66.- kr








Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Porsjoner
500grgjæret kål, hermetisk
3dlbuljong (av terning) eller skinkekraft
1sskarve
Ca 1,5stkpoteter
1dashsalt

Fremgangsmåte:

Skyll den gjærede kålen, smaken blir da mildere. La kålen renne av, legg den i en gryte. Hell på buljongen og tilsett karve. Kok under lokk til kålen kjennes mør, 30-45 minutter.

La eventuelt skrelte poteter i skiver koke med de siste 20 minuttene. Kålen jevnes da noe. Smak til med salt hvis du velger denne løsningen.

Prøv en lignende oppskrift





Ansvarlig utgiver: © 2002- DatabaseSør AS
Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6,
4630 Kristiansand
Orgnr.: 911 668 602 mva.
Tlf: 948 04 427
Følg meg på!