Sauerkraut

Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Porsjoner
500grgjæret kål, hermetisk
3dlbuljong (av terning) eller skinkekraft
1sskarve
Ca 1,5stkpoteter
1dashsalt

Annonse

Næringsinnhold pr 100 gram:

Kalorier 32,78 Kcal
Protein 1,32 g
Fett 0,2 g
Karbo 5,65 g
Pris 1,66.- kr

Fremgangsmåte:

Skyll den gjærede kålen, smaken blir da mildere. La kålen renne av, legg den i en gryte. Hell på buljongen og tilsett karve. Kok under lokk til kålen kjennes mør, 30-45 minutter.

La eventuelt skrelte poteter i skiver koke med de siste 20 minuttene. Kålen jevnes da noe. Smak til med salt hvis du velger denne løsningen.



Tjenester







Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6




Ekstra info

Kategori: Tilbehør
Land: Tyskland
Nasjonal/tradisjonsrett
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede

Info om oppskriften

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
Oppskriften har hatt 4628 lesere totalt.
Oppskriften har fått 3 poeng totalt (av max 6) fra 3 lesere
Innlagt/oppdatert:
(Intern: 9870)

Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.



Ansvarlig utgiver: © 2002- DatabaseSør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.
Følg meg på!