Søk alt
Søk etter oppskrifter!

Sauerkraut

     Oppskriften er middels å tilberede Middels Oppskriften har fått 2 poeng. 2 poeng (av max 6) i snitt fra 2 lesere
Verdier pr 100 gram: Pris: Kr 1,66 Kcal: 32,76 Fett: 0,20 gr Protein: 1,35 gr Karbo: 6,05 gr
Mettet fett: 0,00 gr Kostfiber: 1,55 gr Salt av natrium: 1,07 gr
Oppskriften har hatt 3737 lesere! 3737 lesere

Ingredienser

Porsjoner
500grgjæret kål, hermetisk
3dlbuljong (av terning) eller skinkekraft
1sskarve
Ca 1,5stkpoteter
salt
Annonse

Utregnet energiprosent av totalt kcal

Karbohydrater68,73 prosent
Protein16,39 prosent
Fett5,46 prosent
Kostfiber9,41 prosent

Totalpris for 4 porsjoner

Kr 16,69

Pris pr porsjon

Kr 4,17
Forklaring på prissystemet
Forklaring på næringsinnhold
Vis fullt næringsinnhold

Mer fakta om oppskriften

Kilde:
Innlagt/oppdatert:
Kategori: Tilbehør
Land: Tyskland
Nasjonal/tradisjonsrett




Fremgangsmåte:

Skyll den gjærede kålen, smaken blir da mildere. La kålen renne av, legg den i en gryte. Hell på buljongen og tilsett karve. Kok under lokk til kålen kjennes mør, 30-45 minutter.

La eventuelt skrelte poteter i skiver koke med de siste 20 minuttene. Kålen jevnes da noe. Smak til med salt hvis du velger denne løsningen.




Prøv en lignende oppskrift

Les mer om Surkål med bacon hos oss.Les mer om Surkål eller rødkål hos oss.





Jeg vil bruke mobilversjonen av nettsiden

Intern:9870



Hurtigvalg

Se oppskrifter med:
Kylling Kalkun Epler Bananer Appelsiner Tomater Poteter Reker Torsk Laks Makrell Elg Reinsdyr

Tjenesten er en del av klikk.no

Informasjon om cookies
Kontakt oss og informasjon om siden

Ansvarlig utgiver: © 2002- DatabaseSør AS
Adresse: Matoppskrift.no, PB. 1638, 4688 Kristiansand
Orgnr.: 911 668 602 mva.
Daglig Leder Knut Pettersen