Søk alt
Søk etter oppskrifter!

Sauerkraut

     Oppskriften er middels å tilberede Middels Oppskriften har fått 2 poeng. 2 poeng (av max 6) i snitt fra 2 lesere
Oppskriften har hatt 3811 lesere! 3811 lesere

Ingredienser

Porsjoner
500grgjæret kål, hermetisk
3dlbuljong (av terning) eller skinkekraft
1sskarve
Ca 1,5stkpoteter
1dashsalt
Annonse

Mer fakta om oppskriften

Sauerkraut er kalkulert av Matoppskrift.no, og viser kalorier, næringsinnhold, energiprosent og pris pr 100 gr og porsjon.
Kilde:
Innlagt/oppdatert:
Kategori: Tilbehør
Land: Tyskland
Nasjonal/tradisjonsrett




Fremgangsmåte:

Skyll den gjærede kålen, smaken blir da mildere. La kålen renne av, legg den i en gryte. Hell på buljongen og tilsett karve. Kok under lokk til kålen kjennes mør, 30-45 minutter.

La eventuelt skrelte poteter i skiver koke med de siste 20 minuttene. Kålen jevnes da noe. Smak til med salt hvis du velger denne løsningen.

NB! Oppskriften er kalkulert for næringsinnhold og pris av Knut Pettersen Matoppskrift.no

Næringsinnhold: Les forklaring! Energifordeling Hva er dette?
Pr 100: gr: Pr porsjon: % av anbefalt daglig inntak pr porsj. Energi i % av tot. Kcal
Kcal: 32,9082,784,1 %
Fett: 0,200,50 gr0,7 %Fett5,47 %
Protein: 1,353,40 gr6,8 %Protein16,41 %
Karbo: 5,6514,22 gr4,7 %Karbo68,69 %
Fiber: 1,553,90 gr13,0 %Fiber9,42 %
Mettet fett: 0,000,00 gr0,0 %
Salt: 1,172,94 gr58,7 %
Hele oppskriften veier 1006,5 gr totalt
Pris på oppskriften: Forklaring!Tallerken funksjoner
Pr 100 gram: Kr.1,66 .-
Pris 4 porsjonerKr. 16,71 .-Se din tallerken
Pris pr porsjon Kr 4,18.-Vis fullt næringsinnhold



Klikk deg på vårt nyhetsbrev og få ukens menyforslag tilsendt.

Sett karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6

Prøv en lignende oppskrift

Les mer om Rødkål 2 hos oss.Les mer om Kålstuing 3 hos oss.





Jeg vil bruke mobilversjonen av nettsiden

Intern:9870



Hurtigvalg

Se oppskrifter med:
Kylling Kalkun Epler Bananer Appelsiner Tomater Poteter Reker Torsk Laks Makrell Elg Reinsdyr

Tjenesten er en del av klikk.no

Informasjon om cookies
Kontakt oss og informasjon om siden

Ansvarlig utgiver: © 2002- DatabaseSør AS
Adresse: Matoppskrift.no, PB. 1638, 4688 Kristiansand
Orgnr.: 911 668 602 mva.
Daglig Leder Knut Pettersen

Last ned RSS feed med siste oppskrifter og ingredienser