Sauerkraut

Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Porsjoner
500grgjæret kål, hermetisk
3dlbuljong (av terning) eller skinkekraft
1sskarve
Ca 1,5stkpoteter
1dashsalt

Annonse

Fremgangsmåte:

Skyll den gjærede kålen, smaken blir da mildere. La kålen renne av, legg den i en gryte. Hell på buljongen og tilsett karve. Kok under lokk til kålen kjennes mør, 30-45 minutter.

La eventuelt skrelte poteter i skiver koke med de siste 20 minuttene. Kålen jevnes da noe. Smak til med salt hvis du velger denne løsningen.

Tjenester







Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6




Næringsinnhold pr 100 gram:

Kalorier 32,78 Kcal
Protein 1,32 g
Fett 0,2 g
Karbo 5,65 g
Pris 1,66.- kr

Info om oppskriften

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
Oppskriften har hatt 4415 lesere totalt.
Oppskriften har fått 2 poeng totalt (av max 6) fra 2 lesere
Innlagt/oppdatert:
(Intern: 9870)

Ekstra info

Kategori: Tilbehør
Land: Tyskland
Nasjonal/tradisjonsrett
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede



Ansvarlig utgiver: © 2002- DatabaseSør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.
Følg meg på!