Gå til forsiden av matoppskrift.no



Sauerkraut


Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Porsjoner
500grgjæret kål, hermetisk
3dlbuljong (av terning) eller skinkekraft
1sskarve
Ca 1,5stkpoteter
1dashsalt


Fremgangsmåte:

Skyll den gjærede kålen, smaken blir da mildere. La kålen renne av, legg den i en gryte. Hell på buljongen og tilsett karve. Kok under lokk til kålen kjennes mør, 30-45 minutter.

La eventuelt skrelte poteter i skiver koke med de siste 20 minuttene. Kålen jevnes da noe. Smak til med salt hvis du velger denne løsningen.


Annonse:

Tjenester og info






Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6


Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
Innlagt/oppdatert:
(Intern: 9870)
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Tilbehør
Land: Tyskland
Nasjonal/tradisjonsrett

Næringsinnhold pr 100 gram:

Kalorier 32,9 Kcal
Protein 1,32 g
Fett 0,2 g
Karbo 5,68 g
Pris 1,66.- kr

Nyttige undersider og søk
















Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Ansvarlig utgiver: © 2002- DatabaseSør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.
Følg meg på!