Søk alt
Søk etter oppskrifter!

Sauerkraut

     Oppskriften er middels å tilberede Middels Oppskriften har fått 2 poeng. 2 poeng (av max 6) i snitt fra 2 lesere
Oppskriften har hatt 3809 lesere! 3809 lesere

Ingredienser

Porsjoner
500grgjæret kål, hermetisk
3dlbuljong (av terning) eller skinkekraft
1sskarve
Ca 1,5stkpoteter
1dashsalt
Annonse

Mer fakta om oppskriften

Kilde:
Innlagt/oppdatert:
Kategori: Tilbehør
Land: Tyskland
Nasjonal/tradisjonsrett




Fremgangsmåte:

Skyll den gjærede kålen, smaken blir da mildere. La kålen renne av, legg den i en gryte. Hell på buljongen og tilsett karve. Kok under lokk til kålen kjennes mør, 30-45 minutter.

La eventuelt skrelte poteter i skiver koke med de siste 20 minuttene. Kålen jevnes da noe. Smak til med salt hvis du velger denne løsningen.

Næringsinnhold: Les forklaring! Energifordeling Hva er dette?
Pr 100: gr: Pr porsjon: % av anbefalt daglig inntak pr porsj. Energi i % av tot. Kcal
Kcal: 32,9082,784,1 %
Fett: 0,200,50 gr0,7 %Fett5,47 %
Protein: 1,353,40 gr6,8 %Protein16,41 %
Karbo: 5,6514,22 gr4,7 %Karbo68,69 %
Fiber: 1,553,90 gr13,0 %Fiber9,42 %
Mettet fett: 0,000,00 gr0,0 %
Salt: 1,172,94 gr58,7 %
Hele oppskriften veier 1006,5 gr totalt
Pris på oppskriften: Forklaring!Tallerken funksjoner
Pr 100 gram: Kr.1,66 .-
Pris 4 porsjonerKr. 16,71 .-Se din tallerken
Pris pr porsjon Kr 4,18.-Vis fullt næringsinnhold



Klikk deg på vårt nyhetsbrev og få ukens menyforslag tilsendt.

Sett karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6

Prøv en lignende oppskrift

Les mer om Kålrotstappe med fløte hos oss.Les mer om Dampet kinakål hos oss.





Jeg vil bruke mobilversjonen av nettsiden

Intern:9870



Hurtigvalg

Se oppskrifter med:
Kylling Kalkun Epler Bananer Appelsiner Tomater Poteter Reker Torsk Laks Makrell Elg Reinsdyr

Tjenesten er en del av klikk.no

Informasjon om cookies
Kontakt oss og informasjon om siden

Ansvarlig utgiver: © 2002- DatabaseSør AS
Adresse: Matoppskrift.no, PB. 1638, 4688 Kristiansand
Orgnr.: 911 668 602 mva.
Daglig Leder Knut Pettersen

Last ned RSS feed med siste oppskrifter og ingredienser