Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Saus Bourgogne




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
2kgoksebryst med bein
6skive(r)bacon
2stkløk
1stk litesellerirot
4feddhvitløk
1stkgulrot
1helflaske(r)rødvin
2stklaurbærblad, friske
1sshel pepper
3litervann eller kraft
100grsmør
2tssalt
2tspepper sort, nykvernet


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Melk
Selleri


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Saus Bourgogne med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier96,011 541,04Kcal
Protein6,34101,76gram
Karbohydrat0,538,51gram
Kostfiber0,223,53gram
Fett6,64106,58gram
Mettet fett3,2452,00gram
Alkohol1,19 %
Salt0,375,90gram
Pris på oppskriftenKr 6,38Kr 102,40Kroner
Hele oppskriften veier6 420 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

1. Kutt oksebryst i mindre stykker. Skrell og kutt grønnsaker i grove biter.
2. Stek kjøttet på sterk varme så det blir raskt godt brunt. Tilsett bacon og grønnsaker og stek til alt har en fin og gyllen farge.
3. Tilsett rødvin og kok dette helt ned til sirup, tilsett vann eller kraft. Kok opp igjen, skru ned til medium varme, skum av og la dette småkoke i ca 2 timer.
4. Sil av og rør inn kaldt smør skåret i små treninger. Smak til med salt og nykvernet sort pepper.

Brukes til stekt oksefilet.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matprat.no
(Intern: 20783)
Kategori: Saus
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.