Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Saus Veronique




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
2,5dlkokevann fra fisken eller fiskekraft (se egen oppskrift)
4sstørr hvitvin
1ssbrandy
1ssfinhakket vårløk
1tsmaizena
2tskaldt vann
1,25dlkremfløte, lett pisket
1dashsalt
hvit pepper
16stkgrønne druer, steinfrie
2sssmør, i små biter


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Fisk
Melk


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Saus Veronique med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier169,72247,00Kcal
Protein1,592,31gram
Karbohydrat3,565,18gram
Kostfiber0,190,28gram
Fett15,5022,56gram
Mettet fett9,9514,48gram
Alkohol1,32 %
Salt0,460,67gram
Pris på oppskriftenKr 4,41Kr 6,42Kroner
Hele oppskriften veier582 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Kok opp fiskekraft, vin brandy og vårløk i middels stor kjele. La det småkoke inntil væsken er redusert til ca 1 1/4 dl. Sil og ha det tilbake i kjelen.

Bland maisenna med vann og rør det ned i kjelen ved middels sterk varme. La koke til det tykner. Bland inn fløten og la sausen koke opp under omrøring. Smak til med salt og hvit pepper.

Tilsett druene. Så snart druene er gjennomvarme, røres smøret forsiktig og grundig inn.

Sausen serveres varm til kokt fisk.gir 2,5 dl

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 7389)
Oppskriften er enkel å tilberede
Kategori: Saus
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse

Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Portvinsaus/madeirasaus.Portvinsaus/madeirasaus.
Denne retten har 113,63 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 2,84 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 8,46 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 6,9.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Peppersaus 2.Peppersaus 2.
Denne retten har 164,49 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 6,07 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 14,65 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 2,81.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Brun saus med meljevning.Brun saus med meljevning.
Denne retten har 14,45 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 2,63 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 0,13 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 0,32.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Appelsinsaus 5.Appelsinsaus 5.
Denne retten har 17,24 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 3,56 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 0,06 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 1,29.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Portvinsaus med valnøtter.Portvinsaus med valnøtter.
Denne retten har 116,66 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 4,47 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 8,52 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 5,37.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Sjysaus 2.Sjysaus 2.
Denne retten har 12,68 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 2,56 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 0,1 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 0,59.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Sweet and sour saus.Sweet and sour saus.
Denne retten har 80,77 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 19,48 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 0,01 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 3,73.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.