Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Saus med kyllinglever




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
300grdypfryst kyllinglever
4tynn(e) skive(r)bacon
2stkløk
1feddhvitløk
1ssolje
1sssmør
1skive(r)sellerirot
2dlsterk buljong
2sstomatpuré
1dashsalt
1dashsort pepper
merian
basilikum


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Melk
Selleri


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Saus med kyllinglever med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier97,00222,32Kcal
Protein7,5517,30gram
Karbohydrat2,205,04gram
Kostfiber0,922,11gram
Fett6,2414,30gram
Mettet fett2,335,34gram
Salt0,611,40gram
Pris på oppskriftenKr 6,17Kr 14,14Kroner
Hele oppskriften veier917 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

La kyllingleveren tine langsomt i kjøleskapet, gjerne natten over.

Skjær svoren av baconskivene og klipp dem i strimler. Riv sellerien grovt.

Brun bacon og hakket løk lett i en gryte. Tilsett knust hvitløk og revet selleri. Bland godt og la alt surre 1 minutt. Tilsett tomatpuréen og 1 dl av buljongen. La alt småkoke under lokk ca 10 minutter.

Rens kyllingleveren. Tørk stykkene med kjøkkenpapir og brun dem i smør 1-2 minutter på hver side over ganske sterk varme.

Dryss leveren med salt og pepper. Ta den opp av pannen og hakk den grovt med kniv. Kok ut pannen med resten av buljongen og hell sjyen og den hakkede leveren i gryten. La alt småkoke i noen minutter og smak til med mer krydder og friske eller tørkede krydderurter.

Leversausen serveres til nykokt spaghetti eller annen pasta.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 7472)
Oppskriften er enkel å tilberede
Kategori: Saus
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.