Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Saus til fisk. melk og glutenfri




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
2dlMiniMax Soya
2dlvann
1ssMaizenna
Safran eller saft av sitron
Salt og pepper


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Soya


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Saus til fisk. melk og glutenfri med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier41,5542,69Kcal
Protein0,981,01gram
Karbohydrat5,675,83gram
Kostfiber0,050,05gram
Fett1,651,70gram
Mettet fett0,580,60gram
Salt0,030,04gram
Pris på oppskriftenKr 7,67Kr 7,88Kroner
Hele oppskriften veier411 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Bland MiniMax Soya, vann og Maizenna. Kok opp sausen under omrøring. Smak til med safran eller sitron, salt og pepper.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Novartis Nutrition
(Intern: 23977)
Kategori: Saus
Diett/allergi: Melk og glutenf
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.