Søk alt
Søk blant mer enn 33.000 oppskrifter!
Del på følgende:

Saus til laks

     Oppskriften er lett å tilberede Lett Oppskriften har fått 2 poeng. 2 poeng (av max 6) i snitt fra 2 lesere
Oppskriften har hatt 12824 lesere! 12824 lesere
Saus til laks har utregnet næringsinnhold, energiprosent og pris pr 100 g og porsjon, som er utført av ©Knut Pettersen. Følgende grunnverdier fins for 100 gram: Detaljer finnes lenger nede på siden.
Kalorier: 222,3 kcal ......Protein: 1,47 g ......Fett: 20,32 g ......Mettet fett: 13,16 g
Karbohydrater: 1,88 g ......Kostfiber: 0,2 g .....Natrium: 15,28 mg .......Pris: 11,07 .- kr

Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Porsjoner
2,5dlrømme,
1,5dltørr hvitvin,
1,5ssfinskåret gressløk,
1,5ssfinskåret persille,
0,5ssfinskåret basilikum,
salt,
1dashnykvernet pepper.
Annonse

Mer fakta om oppskriften

Forfatter:
Kilde: Egil Bratnes hjemmeside
Innlagt/oppdatert:
Kategori: Saus
Land: Ukjent-opprinnelse

Fremgangsmåte:

Etter at du har stekt laks så kok ut pannen med hvitvin. La det koke inn til halvparten. Hell i rømme og rør godt sammen. Tilsett urter, smak til.

NB! Oppskriften er kalkulert for næringsinnhold og pris av Knut Pettersen Matoppskrift.no

Næringsinnhold: Les forklaring! Energifordeling Hva er dette?
Pr 100: gr: Pr porsjon: % av anbefalt daglig inntak pr porsj. Energi i % av tot. Kcal
Kcal: 222,30227,6111,4 %
Fett: 20,3220,81 g29,7 %Fett82,26 %
Protein: 1,471,51 g3,0 %Protein2,64 %
Karbo: 1,881,92 g0,6 %Karbo3,38 %
Fiber: 0,200,20 g0,7 %Fiber0,17 %
Mettet fett: 13,1613,47 g67,4 %
Salt: 0,040,04 g0,8 %Alkohol11,52 %
Hele oppskriften veier 409,55 g totalt
Pris på oppskriften: Forklaring!Tallerken funksjoner
Pr 100 gram: Kr.11,07 .-
Pris 4 porsjonerKr. 45,34 .-Se din tallerken
Pris pr porsjon Kr 11,34.-Vis fullt næringsinnhold



Prøv en lignende oppskrift

Les mer om Urtesaus hos oss.





Jeg vil bruke mobilversjonen av nettsiden

Intern:19528



Hurtigvalg

Se oppskrifter med:
Kylling Kalkun Epler Bananer Appelsiner Tomater Poteter Reker Torsk Laks Makrell Elg Reinsdyr

Tjenesten er en del av klikk.no

Informasjon om cookies
Kontakt oss og informasjon om siden

Ansvarlig utgiver: © 2002- DatabaseSør AS
Adresse: Matoppskrift.no, PB. 1638, 4688 Kristiansand
Orgnr.: 911 668 602 mva.
Daglig Leder Knut Pettersen