Søk alt
Søk etter oppskrifter!

Saus til laks

     Oppskriften er lett å tilberede Lett Oppskriften har fått 2 poeng. 2 poeng (av max 6) i snitt fra 2 lesere
Verdier pr 100 gram: Pris: Kr 11,06 Kcal: 222,29 Fett: 20,33 gr Protein: 1,46 gr Karbo: 1,87 gr
Mettet fett: 13,17 gr Kostfiber: 0,19 gr Salt av natrium: 0,04 gr
Oppskriften har hatt 12276 lesere! 12276 lesere

Ingredienser

Porsjoner
2,5dlrømme,
1,5dltørr hvitvin,
1,5ssfinskåret gressløk,
1,5ssfinskåret persille,
0,5ssfinskåret basilikum,
salt,
nykvernet pepper.
Annonse

Utregnet energiprosent av totalt kcal

Karbohydrater3,36 prosent
Protein2,62 prosent
Fett82,31 prosent
Kostfiber0,17 prosent
Alkohol11,52 prosent

Totalpris for 4 porsjoner

Kr 45,27

Pris pr porsjon

Kr 11,32
Forklaring på prissystemet
Forklaring på næringsinnhold
Vis fullt næringsinnhold

Mer fakta om oppskriften

Kilde:
Innlagt/oppdatert:
Kategori: Saus
Land: Ukjent-opprinnelse




Fremgangsmåte:

Etter at du har stekt laks så kok ut pannen med hvitvin. La det koke inn til halvparten. Hell i rømme og rør godt sammen. Tilsett urter, smak til.




Prøv en lignende oppskrift

Les mer om Urtesaus hos oss.





Jeg vil bruke mobilversjonen av nettsiden

Intern:19528



Hurtigvalg

Se oppskrifter med:
Kylling Kalkun Epler Bananer Appelsiner Tomater Poteter Reker Torsk Laks Makrell Elg Reinsdyr

Tjenesten er en del av klikk.no

Informasjon om cookies
Kontakt oss og informasjon om siden

Ansvarlig utgiver: © 2002- DatabaseSør AS
Adresse: Matoppskrift.no, PB. 1638, 4688 Kristiansand
Orgnr.: 911 668 602 mva.
Daglig Leder Knut Pettersen