Søk alt
Søk etter oppskrifter!

Saus til laks

     Oppskriften er lett å tilberede Lett Oppskriften har fått 2 poeng. 2 poeng (av max 6) i snitt fra 2 lesere
Oppskriften har hatt 12646 lesere! 12646 lesere
Liker du oppskriften og utregningene?
Del oppskriften på disse mediene:
Saus til laks har utregnet næringsinnhold, energiprosent og pris pr 100 gr og porsjon, som er utført av ©Knut Pettersen. Følgende grunnverdier fins for 100 gram: Detaljer finnes lenger nede på siden.
Kalorier: 222,3 Kcal ......Protein: 1,47 gram ......Fett: 20,32 gram ......Mettet fett: 13,16 gram
Karbohydrater: 1,88 gram ......Kostfiber: 0,2 gram .....Natrium: 15,28 mg .......Pris: 11,07 .- kr

Ingredienser

Porsjoner
2,5dlrømme,
1,5dltørr hvitvin,
1,5ssfinskåret gressløk,
1,5ssfinskåret persille,
0,5ssfinskåret basilikum,
salt,
1dashnykvernet pepper.
Annonse

Mer fakta om oppskriften

Forfatter:
Kilde: Egil Bratnes hjemmeside
Innlagt/oppdatert:
Kategori: Saus
Land: Ukjent-opprinnelse




Fremgangsmåte:

Etter at du har stekt laks så kok ut pannen med hvitvin. La det koke inn til halvparten. Hell i rømme og rør godt sammen. Tilsett urter, smak til.

NB! Oppskriften er kalkulert for næringsinnhold og pris av Knut Pettersen Matoppskrift.no

Næringsinnhold: Les forklaring! Energifordeling Hva er dette?
Pr 100: gr: Pr porsjon: % av anbefalt daglig inntak pr porsj. Energi i % av tot. Kcal
Kcal: 222,30227,6111,4 %
Fett: 20,3220,81 gr29,7 %Fett82,26 %
Protein: 1,471,51 gr3,0 %Protein2,64 %
Karbo: 1,881,92 gr0,6 %Karbo3,38 %
Fiber: 0,200,20 gr0,7 %Fiber0,17 %
Mettet fett: 13,1613,47 gr67,4 %
Salt: 0,040,04 gr0,8 %Alkohol11,52 %
Hele oppskriften veier 409,55 gr totalt
Pris på oppskriften: Forklaring!Tallerken funksjoner
Pr 100 gram: Kr.11,07 .-
Pris 4 porsjonerKr. 45,34 .-Se din tallerken
Pris pr porsjon Kr 11,34.-Vis fullt næringsinnhold



Prøv en lignende oppskrift

Les mer om Urtesaus hos oss.





Jeg vil bruke mobilversjonen av nettsiden

Intern:19528



Hurtigvalg

Se oppskrifter med:
Kylling Kalkun Epler Bananer Appelsiner Tomater Poteter Reker Torsk Laks Makrell Elg Reinsdyr

Tjenesten er en del av klikk.no

Informasjon om cookies
Kontakt oss og informasjon om siden

Ansvarlig utgiver: © 2002- DatabaseSør AS
Adresse: Matoppskrift.no, PB. 1638, 4688 Kristiansand
Orgnr.: 911 668 602 mva.
Daglig Leder Knut Pettersen

Last ned RSS feed med siste oppskrifter og ingredienser