Saus til laks

Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Porsjoner
2,5dlrømme,
1,5dltørr hvitvin,
1,5ssfinskåret gressløk,
1,5ssfinskåret persille,
0,5ssfinskåret basilikum,
salt,
1dashnykvernet pepper.

Annonse

Næringsinnhold pr 100 gram:

Kalorier 221,04 Kcal
Protein 1,47 g
Fett 20,32 g
Karbo 1,88 g
Pris 11,07.- kr

Fremgangsmåte:

Etter at du har stekt laks så kok ut pannen med hvitvin. La det koke inn til halvparten. Hell i rømme og rør godt sammen. Tilsett urter, smak til.


Tjenester








Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6




Ekstra info

Kategori: Saus
Land: Ukjent-opprinnelse
Oppskriften er enkel å tilberede

Info om oppskriften

Forfatter:
Kilde: Egil Bratnes hjemmeside
Oppskriften har hatt 13499 lesere totalt.
Oppskriften har fått 2 poeng totalt (av max 6) fra 2 lesere
Innlagt/oppdatert:
(Intern: 19528)

Prøv en lignende oppskrift



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.



Ansvarlig utgiver: © 2002- DatabaseSør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.
Følg meg på!