Saus til laks


Oppskriften er enkel å tilberede
Oppskriften har fått 2 poeng (av max 6) fra 2 lesere
Oppskriften har hatt 13218 lesere totalt.

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6




Kilder og dato

Forfatter:
Kilde: Egil Bratnes hjemmeside
Innlagt/oppdatert:
(Intern: 19528)

Ekstra info om oppskriften

Kategori: Saus
Land: Ukjent-opprinnelse


NB! Oppskriften Saus til laks har utregnet kalorier, pris, energifordeling og ellers fullt næringsinnhold som er kalkulert av Knut Pettersen ©Matoppskrift.no.

Næringsinnhold pr 100 gram:
Kalorier 222,3 Kcal
Protein 1,47 g
Fett 20,32 g
Karbo 1,88 g
Pris 11,07.- kr








Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Porsjoner
2,5dlrømme,
1,5dltørr hvitvin,
1,5ssfinskåret gressløk,
1,5ssfinskåret persille,
0,5ssfinskåret basilikum,
salt,
1dashnykvernet pepper.

Fremgangsmåte:

Etter at du har stekt laks så kok ut pannen med hvitvin. La det koke inn til halvparten. Hell i rømme og rør godt sammen. Tilsett urter, smak til.

Prøv en lignende oppskrift





Ansvarlig utgiver: © 2002- DatabaseSør AS
Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6,
4630 Kristiansand
Orgnr.: 911 668 602 mva.
Tlf: 948 04 427
Følg meg på!