Saus til laks


Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Porsjoner
2,5dlrømme,
1,5dltørr hvitvin,
1,5ssfinskåret gressløk,
1,5ssfinskåret persille,
0,5ssfinskåret basilikum,
salt,
1dashnykvernet pepper.


Fremgangsmåte:

Etter at du har stekt laks så kok ut pannen med hvitvin. La det koke inn til halvparten. Hell i rømme og rør godt sammen. Tilsett urter, smak til.

Annonse:

Tjenester og info







Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6


Forfatter:
Kilde: Egil Bratnes hjemmeside
Innlagt/oppdatert:
(Intern: 19528)
Oppskriften er enkel å tilberede
Kategori: Saus
Land: Ukjent-opprinnelse

Næringsinnhold pr 100 gram:

Kalorier 221,48 Kcal
Protein 1,47 g
Fett 20,32 g
Karbo 1,99 g
Pris 11,07.- kr



Prøv en lignende oppskrift









Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.



Ansvarlig utgiver: © 2002- DatabaseSør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.
Følg meg på!