Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Scampi Jambalaya




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
24stksjøkrepshaler eller 400 g dypfryste
2tskarri
1dashsalt
hvetemel
1dashsmør
0,5stkløk
0,5stkeple
1stkbanan
1tspaprikapulver
0,5tschilipulver
1dlketchup
1dlchilisaus (tabasco)


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Melk
Skalldyr
Spor-av-nøtter
Spor-av-Peanøtter
Spor-av-selleri
Spor-av-sesam


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Scampi Jambalaya med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier80,10103,59Kcal
Protein2,393,09gram
Karbohydrat11,5114,89gram
Kostfiber1,992,57gram
Fett2,282,95gram
Mettet fett1,151,49gram
Salt0,941,22gram
Pris på oppskriftenKr 6,07Kr 7,85Kroner
Hele oppskriften veier517 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Rens sjøkrepshalene eller tin de dypfryste. Rull dem i 1 ts karri, litt salt, hvetemel og stek dem i smør. Hold krepsehalene varme.

Skrell løken, eplet og bananen. Finhakk og fres dette også i smør. Strø over resten av karrien, samt paprika og chilipulveret. Fyll på med ketchup og chilisaus og la det koke i ca 5 minutter.

Legg i krepsehalene. Smak til med salt og eventuelt en dråpe tabasco. Server med kokt ris og loff til.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 7947)
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Stekepanne
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.