Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Scampi i hvitløk




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
250grferske scampi (eller norske reker)
3feddhvitløk
3ssolivenolje
1tsCayennepepper
litt salt
finhakket persille


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Skalldyr


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Scampi i hvitløk med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier191,10280,73Kcal
Protein20,1629,62gram
Karbohydrat0,681,00gram
Kostfiber0,230,34gram
Fett11,9217,51gram
Mettet fett1,602,35gram
Salt1,281,88gram
Pris på oppskriftenKr 11,81Kr 17,35Kroner
Hele oppskriften veier294 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Skrell hvitløken og skjær den i milimetertykke skiver. Stek hvitløken i olje. Legg den i kald panne, strø over litt kajennepepper, og skru opp varmen.

Når hvitløksskivene begynner å få gul farge, legges scampiene i. Strø over litt salt.

Strø over litt persille til slutt, og server med en gang.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 7847)
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Stekepanne
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.