Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Seafood Cataplana




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
225grfriske muslinger/blåskjell skrubbet
225grfriske små østers i skjell skrubbet
225grreker med skall
225grblekksprutringer, små renset
120mlhvitvin
4feddhvitløk, hakket
8kvist(er)frisk timian
1stklaurbærblad
0,6dlekstra virgin oliven olje


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Bløtdyr
Skalldyr
Spor-av-skalldyr


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Seafood Cataplana med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier113,02329,74Kcal
Protein11,7434,25gram
Karbohydrat0,982,86gram
Kostfiber1,002,92gram
Fett5,9217,27gram
Mettet fett0,932,71gram
Alkohol0,98 %
Salt0,681,98gram
Pris på oppskriftenKr 12,83Kr 37,43Kroner
Hele oppskriften veier1 167 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Alle ingredienser legges i bunnen av en cataplana. Ha over medium varme, dekkes med lokk og kokes i ca 5-8 minutter eller til skjellene er åpne.

Rør godt og fjern skjell som ikke er åpnet. Server med en gang.

PS:
Cataplana er en slags dobbel wok, hvor den ene delen virker som lokk. Det kan og brukes en stekepanne med tett lokk. Server med evt ris eller brød.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 21828)
Kategori: Gryterett
Land: Portugal

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.