Sei- og ostegodt


Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Porsjoner
Ca 50grsnabbmakaroni,
125grseifilet i biter,
125grblomkålbuketter,
1stk litepurre, strimlet
3dlmelk,
1ssmaisenna,
litt revet muskat,
50grsmuldret normanna/norzolaost,
hakket persille eller basilikum
og griljermel


Fremgangsmåte:

Sett på 2 kjeler med vann. Ha makaroni i den ene og blomkål/purre/seibiter i den andre. La det putre 5 - 6 minutter. La pastaen renne godt av. Ha den i en oljesmurt ildfast form.
Fordel avrent purre/blomkål/sei over. Bland litt av melken, muskat og krydder. La det få koke opp under omrøring og putre videre i ca. 3 minutter. Rør inn halvparten av osten og hell sausen over innholdet i formen.
Dryss over resten av osten, persille og litt griljermel.

Sett formen inn i 200 grader varm ovn og la den stå ca. 20 minutter. Server med tomater til.


Annonse:

Tjenester og info







Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6


Forfatter:
Kilde: Egil Bratnes hjemmeside
Innlagt/oppdatert:
(Intern: 19995)
Kategori: Ovnsrett
Land: Ukjent-opprinnelse

Næringsinnhold pr 100 gram:

Kalorier 94,15 Kcal
Protein 6,34 g
Fett 2,81 g
Karbo 10,21 g
Pris 4,35.- kr











Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.



Ansvarlig utgiver: © 2002- DatabaseSør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.
Følg meg på!