Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Seige flesk




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
1kgsukker
2,5dlvann
100grgelatin pulver
1,5dlvann
2tssitronsyreIngrediensen er ikke med i næringsutregningen. Les mer!
2tsananas essensIngrediensen er ikke med i næringsutregningen. Les mer!
Konditorfarge gul.


Annonse


Næringsdeklarasjon for Seige flesk med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier289,614 344,15Kcal
Protein5,7185,65gram
Karbohydrat66,671 000,05gram
Kostfiber0,000,00gram
Fett0,010,15gram
Mettet fett0,010,15gram
Salt0,030,49gram
Pris på oppskriftenKr 4,19Kr 62,85Kroner
Hele oppskriften veier1 500 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Kok opp sukker og vann. Rør inn gelatin oppløst i 1,5 d vann.
Rør godt og tilsett resten.
Helles i former som er skylt i kaldt vann.
La stivne over natten på ett kjølig sted.
Strø over sukker og del opp i figurer.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Wenche Ulland
(Intern: 2118967351)
Kategori: Smårett
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.