Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Seikaker med curry



Seikaker med curry oppskrift.
Fotograf: Norsk Sjømatråd
Fiskekaker av sei med curry er små, men smakfulle. Med gode dippsauser ved siden av passer de utmerket til tapas. I denne oppskriften lager du din egen tartarsaus.

Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
350grseifilet, uten skinn og bein
1tssalt
2tscurry paste, rød
0,5stklime
1ssfish sauce
1stkegg
2sshvetemel
1stkvårløk
rapsolje

Tartarsaus

2stkeggeplomme
1tssitronsaft
1tsdijonsennep
1feddhvitløk
2dlsoyaolje
3stksylteagurk
3sskapers
1dashsalt

Tilbehør

sweet chilisaus


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Egg
Fisk
Gluten
Sennep
Soya
Spor-av-egg
Spor-av-gluten
Sulfitt


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Seikaker med curry med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier259,362 466,46Kcal
Protein7,5571,80gram
Karbohydrat7,4771,04gram
Kostfiber1,1811,22gram
Fett21,88208,07gram
Mettet fett3,4232,52gram
Salt2,0019,00gram
Pris på oppskriftenKr 5,88Kr 55,92Kroner
Hele oppskriften veier951 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Kjør sei og salt raskt i en foodprosessor til en jevn deig.
Tilsett curry paste, revet skall av lime, fish sauce og egg, og kjør til alt er blandet. Juster med mel hvis farsen er for løs.
Rør inn finhakket vårløk.
Stek en prøvekake og juster smaken om nødvendig.
Form til små fiskekaker, og stek kakene i litt rapsolje til de er gjennomstekte og gylne.

Tartarsaus
Rør eggeplomme sammen med sitronsaft, dijonsennep og presset hvitløk.
Spe med olje, litt om gangen, mens du rører hele tiden.
Rør inn hakket sylteagurk og kapers, og smak til med salt.
Server seikakene med tartarsaus og sweet chilisaus ved siden av.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Norges sjømatråd
(Intern: 30686)
Tilberedningstid: 20-40 min
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Fingermat/tapas

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse

Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Seikaker med curry.Seikaker med curry.
Denne retten har 259,36 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 7,47 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 21,88 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 5,88.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.