Gå til forsiden av matoppskrift.no



Seipanne med grønnsaker

Bilde av Seipanne med grønnsaker.
Fotograf: Matprat.no

Oppskriften på Seipanne med grønnsaker har fullt beregnet næringsinnhold, pris samt automatisk sjekk av allergener.
Denne raske seipannen med grønnsaker er super hverdagsmiddag til travle dager. Sei er en smakfull fisk som ofte barna liker også.

Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Porsjoner
800grseifilet
1tssalt
1stkløk
1stkgulrot
0,5stkgrønn squash
2stkpaprika, valgfri farge
1ssolje til steking
1boks(er)hakkede tomater
0,25tskvernet pepper


Fremgangsmåte:

1. Skjær seifilet i passe store serveringsstykker og legg til side.
2. Finhakk løk. Skjær gulrot, squash og paprika i terninger.
3. Fres løk, gulrot, squash og paprika i olje i en varm panne et par minutter.
4. Hell over hakkede hermetiske tomater, bland alt godt og kok opp.
5. Legg fiskestykkene over grønnsakene og skru ned varmen til det så vidt putrer i grønnsakene. Legg lokk over pannen og la fisken trekke i ca. 7 minutter til den er ferdig.

Server seipannen som den er, eller i følge med fullkornspasta eller kokte poteter.


Annonse:

Tjenester og info







Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6


Forfatter:
Kilde: Matprat.no
Innlagt/oppdatert:
(Intern: 32982)
Tilberedningstid: 20-40 min
Oppskriften er enkel å tilberede
Kategori: Stekepanne

Næringsinnhold pr 100 gram:

Kalorier 80,61 Kcal Forklaring?
Protein 7,42 g
Fett 2,03 g
Karbo 7,4 g
Pris 4,58.- kr

Nyttige undersider og søk
















Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Ansvarlig utgiver: © 2002- DatabaseSør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.
Følg meg på!