Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Sel-leverpostei




Ingredienser

1 porsjon

500 g sellever
200 g bacon
1 stor løk
3 fedd hvitløk
friskkvernet pepper
1 1/2 ts grovt salt
5 ss hvetemel


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Gluten


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Fremgangsmåte:

Lever, bacon, løk og hvitløk blendes eller hakkes, tilsettes hvetemel og melk, smakes til med pepper og salt. Bakes i vannbad.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Alletiders kogebog
(Intern: 22823)
Kategori: Pålegg
Land: Grønland

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.