Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Selhjerte




Ingredienser

4 porsjoner

1 Stort selhjerte
1 Kopp brødsmuler
1 Teskje persille
1/2 Teskje salvie
1/2 Teskje salt
1/4 Teskje pepper
1 Hakket løk
2 Teskje smeltet smør
Bacon i skiver


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Gluten
Melk
Spor-av-melk


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Fremgangsmåte:

Legg selhjertet i vann med salt i, og sett det kaldt i cirka 12 timer

. Vask deretter hjertet og skjær fett og vener av. Skjær hjertet i tykke skiver. Smør et ildfast fat med smør. Bland brødsmuler, persille, salvie, salt, pepper og hakket løk. Plasser nå skiver av hjerte, brødsmuler og bacon i lag i det smurte fat og avslutt med, å helle smeltet smør over.
Dekk fatet med sølvpapir og bak i ovnen ved 200 grader i 2 timer.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 22678)
Kategori: Ovnsrett
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.