Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Sennepsgravet sild




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
1,5kgurenset eller 900 g renst sild
8dlvann
1,5dleddikessensIngrediensen er ikke med i næringsutregningen. Les mer!
0,5sssalt

sennepssaus:

1dllys sennep
1dlsukker
1sssalt
1sseddikessens + 1 ss vineddikIngrediensen er ikke med i næringsutregningen. Les mer!
1dlvann
1dlolje
0,25tsgrovknust hvit pepper
Ca 1,25dlfinklippet dill


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Fisk
Sennep


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Sennepsgravet sild med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier183,343 980,77Kcal
Protein7,42161,11gram
Karbohydrat4,95107,48gram
Kostfiber0,153,26gram
Fett14,84322,21gram
Mettet fett2,1747,12gram
Salt1,5734,17gram
Pris på oppskriftenKr 4,08Kr 88,59Kroner
Hele oppskriften veier2 171 gr totalt gram

Fremgangsmåte:



Rens silden, ta vekk ryggbenet. Skyll silden, del den i fileter og dra skinnet av.

Bland vann, salt og eddikessens og la silden ligge i denne blandingen i ca 4 timer.

Ta opp silden og la den renne godt av seg. Rør sammen sennep, sukker, salt, eddikessens og vineddik. Bland i vannet og rør til slutt inn oljen, litt om gangen.

Legg lagvis i en krukke sild, dill og sennepsaus. Ha litt grovknust pepper mellom lagene. La sildekrukken stå kaldt i 2 døgn før det spises av den. Silden holder seg i ca 1 uke hvis den får stå kaldt.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 11455)
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Røkt/gravet/saltet
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.