Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Seviche




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
450grmakrellfileter, skåret i 1 x 1 cm biter
3,5dlnypresset lime- eller sitronsaft
225grtomater, hakkes
1stk liteløk, finhakket
2stkhermetiske jalapeño-chili, skylles og hakkes
4ssolivenolje
2tsoregano, tørket
2sskoriander, hakket frisk
1dashsalt
1dashnykvernet svart pepper
sitronbåter og frisk koriander til pynt
fylte grønne oliven serveres ved siden av


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Fisk


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Seviche med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier90,74175,63Kcal
Protein7,5814,67gram
Karbohydrat1,432,77gram
Kostfiber0,621,20gram
Fett5,9411,50gram
Mettet fett1,001,94gram
Salt0,160,31gram
Pris på oppskriftenKr 5,41Kr 10,47Kroner
Hele oppskriften veier1 161 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Legg fisken i en glassform og hell sitronsaften over. Pass på at fisken er helt dekket. Dekk til og sett kjølig i 6 timer. Snu dem en gang, da vil fisken være hvitaktig og ugjennomsiktig etter marineringen i saften.

Når fisken er hvitaktig, løfter du den ut av saften og legger den til side. Ta vare på saften.

Bland tomater, løk, chili, olivenolje, oregano og koriander i en bolle. Smak til med salt og pepper, og ha i saften makrellen lå i. Bland godt og hell over fisken.

Legg lokk på formen og sett den i kjøleskap ca 1 time, så smaken kommer frem. Seviche skal ikke serveres alt for kald. La den stå i romtemperatur i 15 minutter før servering. Pynt denne meksikanske småretten med sitronbåter og korianderstilker, og server sammen med fylte grønne oliven overstrødd med hakket koriander.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 6304)
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Smårett
Land: Mexico
Nasjonal/tradisjonsrett

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse

Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Frittata med peppermakrell.Frittata med peppermakrell.
Denne retten har 226,87 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 10,79 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 16,07 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 10,76.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Piroger med makrell.Piroger med makrell.
Denne retten har 312,61 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 15,26 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 23,03 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 8,2.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Kveldsmåltid med røykt makrell.Kveldsmåltid med røykt makrell.
Denne retten har 258,19 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 0,07 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 20,91 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 8,41.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Makrell i lompe.Makrell i lompe.
Denne retten har 132,91 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 9,02 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 4,65 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 6,87.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.