Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Shahi Korma




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
750grgeitekjøtt
3stkløk, medium størrelse
1,8dlyoghurt
4feddhvitløk
1knivsoddsafran
1,8dlfløte
30grmandler
1,2dlolje
30grkorianderfrø
1tsrød pepper
0,5tsgaram masala


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Melk
Nøtter


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Shahi Korma med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier181,95729,70Kcal
Protein11,2645,16gram
Karbohydrat2,6110,47gram
Kostfiber1,455,82gram
Fett13,7355,06gram
Mettet fett3,4713,92gram
Salt0,120,47gram
Pris på oppskriftenKr 10,49Kr 42,07Kroner
Hele oppskriften veier1 604 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Rens, vask og tørk kjøttet. Mos korianderfrø, 1 løk . Mandler og hvitløk. Mariner kjøttet i denne blandingen for minst 2 timer. Varm olje og stek de resterende løken i ringer. Sett til side.

Ha i kjøttet og brun det godt. Ha i ca 2 dl vann og la det surre til det nesten er kokt. Ha i salt og pepper. La det stå litt uten lokk. Ha så i pisket yoghurt og stek noen minutter. Ha i reten av løken.

Pisk fløten og hell over. Ha i bløtlagt safran som er malt. Ha i garam masala. Rør alt sammen. Bak dette i stekeovnen på svak varme i ca 30 minutter. Server med hakkede koriander blader og ris.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 14729)
Kategori: Ovnsrett
Land: India
Nasjonal/tradisjonsrett

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse

Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Kjelår med rosmarin, hvitløk og sitron.Kjelår med rosmarin, hvitløk og sitron.
Denne retten har 121,61 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 0,59 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 5,57 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 14,16.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Vinterfårikål.Vinterfårikål.
Denne retten har 96,02 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 2,9 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 6,54 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 2,38.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Kje kleftiko.Kje kleftiko.
Denne retten har 88,25 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 3,56 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 2,73 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 9,71.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Jegerkål - Fårikål med viltpreg.Jegerkål - Fårikål med viltpreg.
Denne retten har 88,84 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 2,93 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 5,7 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 2,35.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Tyrkisk Güvec.Tyrkisk Güvec.
Denne retten har 76,94 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 3,43 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 4,16 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 4,73.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.