Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Sherrymarinade




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
1dlsherry,
1dlsoyasaus,
1dlolje,
1sschilisaus,
3feddhvitløk
1ssingefær


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Gluten
Soya
Spor-av-nøtter
Spor-av-Peanøtter
Spor-av-sesam


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Sherrymarinade med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier320,641 066,13Kcal
Protein1,535,09gram
Karbohydrat9,2630,79gram
Kostfiber0,541,80gram
Fett27,2590,61gram
Mettet fett0,090,30gram
Alkohol4,45 %
Salt5,4017,95gram
Pris på oppskriftenKr 14,51Kr 48,25Kroner
Hele oppskriften veier333 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Legg alle ingrediensene til marinaden i en plastpose og legg i rått kjøtt. Knyt igjen posen og mariner kjøttet i 1 - 2 timer. Vend et par ganger underveis.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Egil Bratnes hjemmeside
(Intern: 19553)
Oppskriften er enkel å tilberede
Kategori: Marinade
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.