Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Sik fiskekaker




Ingredienser

2 porsjoner

½ kg renskåret sik
2 ts. salt
litt pepper
1 s.s. støtt kavring
1 s.s. hakket løk
3 s.s. fløte
1 egg


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Egg
Gluten
Melk


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Fremgangsmåte:

Siken males 2 ganger på kjøttkvern. Bland alt det øvrige i fiskedeigen og rør det godt inn. Form så deigen med vætet skje til kaker, stek dem i smør eller margarin ved svak varme til de er gjennomstekt. Brukes til middag eller som pålegg.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 16512)
Kategori: Stekepanne
Land: Ukjent-opprinnelse
Nasjonal/tradisjonsrett

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.