Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Sild og poteter - rett og slett




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
8stksildefileter
3dlvann
1dleddik
1dlsukker
2stklaurbærblader
2stknelliker, hele
1tshel pepper


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Fisk
Sulfitt


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Sild og poteter - rett og slett med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier237,191 144,09Kcal
Protein12,7361,40gram
Karbohydrat4,5321,85gram
Kostfiber0,060,29gram
Fett18,6790,05gram
Mettet fett3,8818,72gram
Salt0,221,08gram
Pris på oppskriftenKr 4,63Kr 22,33Kroner
Hele oppskriften veier1 929 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Kok opp lake og la den koke ca. 10 minutter. Avkjøles. Legg i sildefiletene. La formen/ bollen stå tildekket i kjøleskapet minst et døgn. Filetene skylles godt av og tørkes før servering.

Kok mandelpoteter, skrell og dryss raust med persille over. Ha sprøtt flatbrød og godt smør i tillegg.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Gladimat.no
(Intern: 26483)
Kategori: Kokt/dampet
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.