Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Sildeball 2




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
6stk storrå, skrelte poteter
Ca 4,5stk filetsildefileter
0,5stkløk
1dlgrovt hvetemel
2dlfint hvetemel
fleskebiter/spekk
kok opp 2-3 liter vann
1 ts salt pr liter vann


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Fisk
Gluten


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Sildeball 2 med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier164,02859,53Kcal
Protein7,4438,99gram
Karbohydrat14,2174,47gram
Kostfiber1,548,07gram
Fett8,2643,29gram
Mettet fett1,698,86gram
Salt0,100,52gram
Pris på oppskriftenKr 2,77Kr 14,52Kroner
Hele oppskriften veier2 096 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Mal potetene, sild og løk. Bland i melet til en passe tykk røre. Lag en prøveball og kok den først for å kjenne om den blir passe fast. Form baller, putt inn fleskebit i hver ball og legg den i kjelen. Kok opp. Legg i skrelt gulrot og kålrot i passe stykker og kok det hele opp. Legg så i skrelte poteter. Når potetene og grønnsakene er møre er som oftest ballen ferdig.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 11424)
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Kokt/dampet
Land: Norge
Fylke: Møre og Romsdal
Nasjonal/tradisjonsrett

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.