Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Sildefrikassé




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
Ca 2,5stksild
Ca 4,5stkgulrøtter
Ca 2,5stkpastinakk
1sssalt
1,5litervann
3sssmør
1dlhvetemel
1,5literfiskekraft
1dashsalt
nykvernet hvit pepper
3dlkremfløte
1sspersille, hakket


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Fisk
Gluten
Melk


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Sildefrikassé med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier82,20731,92Kcal
Protein2,9125,91gram
Karbohydrat2,1719,32gram
Kostfiber0,433,83gram
Fett6,7860,37gram
Mettet fett3,1628,14gram
Salt0,665,85gram
Pris på oppskriftenKr 1,66Kr 14,78Kroner
Hele oppskriften veier4 452 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Silda renses, vaskes og skjæres i fingertykke skiver.

Røttene skrelles, vaskes og kuttes i biter som kokes møre i saltet vann og holdes varme.

Trekk fisken i kokevannet fra røttene i ca 8-10 minutter. Sil kraften.

Fres smør og hvetemel hvitt, og spe med fiskekraft. Kok i ca 10 minutter.

Smak sausen til med salt og pepper. Rør i fløten og la småkoke et par minutter. Anrett fiskeskivene og røttene på fat med saus og hakket persille over. Server kokte poteter til.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 11427)
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Gryterett
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.