Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Sildegryn




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
2dlbyggryn
Ca 7stk filetspekesildfileter
1,5literkraft fra fåreknoke
150grgulrøtter
200grkålrot
100grhodekål
1stkløk
200grpoteter
1dashsalt


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Fisk
Gluten


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Sildegryn med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier89,71388,37Kcal
Protein5,7825,02gram
Karbohydrat4,9721,52gram
Kostfiber0,994,29gram
Fett4,9721,52gram
Mettet fett1,104,76gram
Salt1,245,36gram
Pris på oppskriftenKr 2,64Kr 11,43Kroner
Hele oppskriften veier3 463 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Bløt grynene natten over. Vann ut silda over natten.

Kok utbløtt byggryn i kraften fra fåreknoken. Når grynene er kokt i ca 30 min, tilsettes grønnsakene og potetene, som er kuttet i terninger.

Skjær sildefiletene på tvers i 1 cm brede biter. Trekk disse forsiktig i ca 5 minutter i kokende vann før de legges over i kjelen med grønnsakene, poteter og gryn.

Smak til suppen med salt, og server med flatbrød.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 7121)
Oppskriften er enkel å tilberede
Kategori: Suppe
Land: Norge
Fylke: Sør Trøndelag
Nasjonal/tradisjonsrett

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.