Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Sildegryn fra Akershus




Ingredienser

60 g helgryn (bygg)
100 g grønne erter eller brune bønner
2 1/2 liter kaldt vann
150 g kålrabi
150 g poteter
25 g løk eller purre
3 spekesild
timian


Annonse


Fremgangsmåte:

Legg gryn og erter i vann over natten. Ta nytt kaldt vann og kok 2 timer. Ha i oppskåret kålrabi, kok videre i 30 minutter. Ha i oppskårne poteter og løk, kok i nye 30 minutter. Tilsett biter av utvannet sild. Den bør også ha ligget i vann natten over. Kok i 5 minutter og tilsett timian før servering.

Denne suppen skal være noe tykk.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 13449)
Kategori: Suppe
Land: Norge
Fylke: Akershus
Nasjonal/tradisjonsrett

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.