Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Sildegrynssuppe 2




Ingredienser



Annonse


Fremgangsmåte:

Silda kokes for seg. Hvis den er ekstra saIt, brukes flere vann.
1 kopp havregryn, 1 salt bein, poteter, gulrøtter, løk og pepper kokes til det er passe mørt. Legg så oppi silda (den må siles fra vannet) og kok videre til alt er kokt.
Suppa brukes til hverdags, men ikke så ofte i våre dager.

Hentet fra boken Samisk mat og kultur. Skrevet av Ardis Kaspersen Utgitt av Landbruksforlaget

Mer info

Forfatter:
Kilde: Landbruksforlaget
(Intern: 18358)
Kategori: Suppe
Land: Norge
Fylke: Nordland
Nasjonal/tradisjonsrett

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.