Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Sildekoldtbord



Sildekoldtbord oppskrift.
Fotograf: Norges sjømatråd

Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
8stk filetspekesildfileter, små
0,5stkhakket rød løk
0,5stkeple i små terninger
1stksylteagurk, finhakkede
1sskapers

Marinade:

0,5dledddik
2sssukker
1stklaurbærblad
Ca 9stkhel pepper


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Fisk
Sulfitt


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Sildekoldtbord med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier186,96690,09Kcal
Protein13,5349,94gram
Karbohydrat3,6813,58gram
Kostfiber0,291,07gram
Fett13,0648,21gram
Mettet fett2,9410,85gram
Salt2,087,69gram
Pris på oppskriftenKr 6,42Kr 23,70Kroner
Hele oppskriften veier1 476 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Bruk utvannet spekesildfileter eller kryddersildfileter til disse rettene.
Kok opp ingrediensene til marinaden. Avkjøl den.
Rull sammen sildefiletene og sett dem tett i en form. Bland sammen grønnsakene og fordel dem over.
Hell over den kalde laken og sett formen kaldt i 2 døgn.
Sildefryd med urtekrydder:
Bruk ferdig sursild. La laken renne godt av. Legg sildebiter på en tallerken. Ha på litt rømme og dryss med finhakket gressløk eller persille.

Sennepssild:
Skjær kryddersildfileter i biter. Dekk dem med tynne ringer av løk, gjerne vårløk. Bland rømme eller creme fraiche med litt grov sennep og legg sausen ved siden av sildebitene. Pynt med rosa pepperkorn eller tyttebær.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Norges sjømatråd
(Intern: 23536)
Kategori: Kalde retter
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse

Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Sildetallerken med egg.Sildetallerken med egg.
Denne retten har 106,8 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 8,18 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 4,58 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 4,61.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Sildekoldtbord.Sildekoldtbord.
Denne retten har 186,96 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 3,68 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 13,06 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 6,42.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Wrap med Norsk Matjessild.Wrap med Norsk Matjessild.
Denne retten har 191,81 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 2,88 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 13,83 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 12,4.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Tomatsild.Tomatsild.
Denne retten har 263,65 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 24,88 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 16,63 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 3,39.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Kryddersild med epler, rødbeter og sopp.Kryddersild med epler, rødbeter og sopp.
Denne retten har 120,65 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 7,76 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 7,05 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 8,82.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Presset sild.Presset sild.
Denne retten har 207,26 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 1,33 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 17,06 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 4,66.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Spekesild og poteter.Spekesild og poteter.
Denne retten har 180,42 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 1,94 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 13,88 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 5,93.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.