Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Silderullader i dill




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
1kgsild, fersk
3dltomatjuice
1dlvann
0,5sssalt
0,5stksitron, saften av
6stkhel pepper
1stklaurbærblad
dill
gulrøtter i skiver


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Fisk


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Silderullader i dill med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier167,84455,94Kcal
Protein9,6526,21gram
Karbohydrat1,002,72gram
Kostfiber0,431,17gram
Fett13,8237,54gram
Mettet fett2,877,80gram
Salt1,233,34gram
Pris på oppskriftenKr 4,00Kr 10,87Kroner
Hele oppskriften veier1 087 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Rens og fileter silden. Dryss litt salt på filétene, drypp litt sitronsaft på og dryss dill over.

Rull filétene sammen og sett dem i en ildfast form eller gryte. Sett dem tett sammen så de holder fasongen.

Kok opp tomatjuice og vann sammen med hel pepper, laurbærblad, dill og gulrotskiver.

Hell den kokende laken over silden og la silden småkoke ca 10 min.

Serveres varm eller kald med kokte poteter til.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 11432)
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Kokt/dampet
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.