Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Sildesodd




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
1,5kgutvannet spekesild
500grgulrøtter
500grkålrot
1stk litekålhode
1stk storløk
Ca 9stk storpoteter
1dashsalt
15stkhel pepper


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Fisk


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Sildesodd med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier100,13841,09Kcal
Protein5,8849,39gram
Karbohydrat7,5563,42gram
Kostfiber1,4712,35gram
Fett4,8340,57gram
Mettet fett1,078,99gram
Salt0,756,28gram
Pris på oppskriftenKr 3,01Kr 25,28Kroner
Hele oppskriften veier5 040 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Rens sildefileten for skinn og ben og skjær den i skiver.

Kok kraft på ben og avskjær. Sil kraften.

Skjær grønnsakene og potetene i store terninger, og kok dem i kveitekraften sammen med salt og pepper i 6-8 minutter.

Legg fiskestykkene i kjelen. Det hele trekkes til fisken er ferdigkokt, ca 8-10 minutter. Smak soddet til med salt og server flatbrød til.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 11434)
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Gryterett
Land: Norge
Fylke: Hordaland
Nasjonal/tradisjonsrett

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.