Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Sildesodd fra 1860




Ingredienser




Annonse


Fremgangsmåte:

Rensede poteter og kålrot skjæres i litt store stykker og kokes i vann eller knokekraft tilsatt litt timian.

Fjern hode og innmat på noen ferske, store sild. Skjær hver sild i 4-5 stykker. Disse legges sammen med røttene og kokes.

Sild, kålrot og poteter ble spist med kniv og gaffel fra falte tallerkener. Suppen ble servert ved siden av.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 14120)
Kategori: Suppe
Land: Norge
Fylke: Sogn og Fjordan
Nasjonal/tradisjonsrett

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.