Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Sildestomp frå Dovre




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
0,5litersurmjølk
250grbyggmjøl
250grrugmjøl
4stkspekesilder


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Fisk
Gluten
Melk


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Sildestomp frå Dovre med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier201,491 108,20Kcal
Protein11,5263,36gram
Karbohydrat15,7786,74gram
Kostfiber1,8410,12gram
Fett9,8554,18gram
Mettet fett2,5313,92gram
Salt1,337,32gram
Pris på oppskriftenKr 4,44Kr 24,42Kroner
Hele oppskriften veier2 200 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Lag deig og bak ut tunna, ikkje for store lefser. Legg ei lefse på takka og legg oppskorne spekesild på halve lefsa. Steik raskt på denne sida. Brett delen utan sild over, snu lefsa og steik på andre sida.

Del sildestompen opp i passelege bitar og et han med kokte poteter, smør og mjølkesupe eller saftsupe attåt.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 13843)
Kategori: Stekepanne
Land: Norge
Fylke: Oppland
Nasjonal/tradisjonsrett

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.