Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Sildesuppe




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
50grhelgryn
100grgule erter
1stkfleskeknoke
1,5litervann
150grkålrot
150grgulrot
25grløk, hakket
Ca 5,5stk filetspekesildfileter
1knivsoddtimian


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Fisk
Gluten


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Sildesuppe med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier97,27567,42Kcal
Protein8,6150,23gram
Karbohydrat2,9717,33gram
Kostfiber0,774,49gram
Fett5,4932,03gram
Mettet fett1,388,05gram
Salt0,603,49gram
Pris på oppskriftenKr 2,72Kr 15,87Kroner
Hele oppskriften veier3 500 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Sett gryn og erter i vann og la dem stå kaldt et døgns tid. Slå vannet av og kok dem møre sammen med fleskeknoken. Den rensede og vaskede kålen og gulroten deles i små terninger som has i gryten. Løken får koke med ca 15 minutter. Ta opp fleskeknoken.

Sildefiletene skjæres i fine, skrå biter. De vannes ut dersom det er nødvendig, og legges i suppen. La suppen trekke i 5-6 minutter. Dryss litt timian over ved servering. Sprøtt, godt flatbrød serveres som tilbehør.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 13734)
Kategori: Suppe
Land: Norge
Fylke: Møre og Romsdal
Nasjonal/tradisjonsrett

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.