Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Sitron- og ingefærtoddi




Ingredienser

Revet skall og saften av 3 sitroner
5 cm frisk ingefær, skrelt og i skiver
en bunt mynteblader
2,5 cm frisk ingefær, skrelt og skåret i tynne skiver
1 sitron i tynne skiver
sukker eller honning


Annonse


Fremgangsmåte:

Ha sitronsaft og –skall, ingefær og mynte i en ildfast mugge. Hell oppi 7 ½ dl kokende vann, og la det trekke i ca 6 minutter.

Server varm i tekopper med skiver av ingefær og sitron. Søtes etter smak med sukker eller honning.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 5676)
Kategori: Varme drikker
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse

Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Indisk gløgg / Kashmiri kawa.Indisk gløgg / Kashmiri kawa.
Denne retten har 19,88 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 2,16 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 0,68 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 3,82.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.