Sitrongravet laks på polynesisk vis


Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Porsjoner
600grfersk eller dypfryst laksefilet
1sssalt
1dlvann
1,5dlsitronsaft eller lime
4porsjon(er)poteter


Fremgangsmåte:

Fisken skal være tint, renset og filetert. Skjær det rå fiskekjøttet i små terninger og legg dem i en bolle. Bland salt og vann og hell det over fisken. Hell av saltvannet etter ca 30 minutter.

Skyll fisken raskt i kaldt vann. Hell så presset sitron eller lime over fisken slik at den dekkes. Legg på en skål slik at fisken holder seg nede i saften. La den stå i 2-3 timer i kjøleskap.

Fiskekjøttet skal være ugjennomskinnelig. Hell av sitronsaften.

Serveres med for eksempel rå løkringer, paprika, slangeagurk, tomater, eggebåter og brød eller kokte poteter.


Annonse:

Tjenester og info







Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6


Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
Innlagt/oppdatert:
(Intern: 11240)
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Røkt/gravet/saltet
Land: Ukjent-opprinnelse

Næringsinnhold pr 100 gram:

Kalorier 119,27 Kcal
Protein 8,53 g
Fett 6,25 g
Karbo 6,87 g
Pris 4,94.- kr











Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.



Ansvarlig utgiver: © 2002- DatabaseSør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.
Følg meg på!