Gå til forsiden av matoppskrift.no



Sitrongravet laks på polynesisk vis


Oppskriften på Sitrongravet laks på polynesisk vis har fullt beregnet næringsinnhold, pris samt automatisk sjekk av allergener.

Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Porsjoner
600grfersk eller dypfryst laksefilet
1sssalt
1dlvann
1,5dlsitronsaft eller lime
4porsjon(er)poteter


Fremgangsmåte:

Fisken skal være tint, renset og filetert. Skjær det rå fiskekjøttet i små terninger og legg dem i en bolle. Bland salt og vann og hell det over fisken. Hell av saltvannet etter ca 30 minutter.

Skyll fisken raskt i kaldt vann. Hell så presset sitron eller lime over fisken slik at den dekkes. Legg på en skål slik at fisken holder seg nede i saften. La den stå i 2-3 timer i kjøleskap.

Fiskekjøttet skal være ugjennomskinnelig. Hell av sitronsaften.

Serveres med for eksempel rå løkringer, paprika, slangeagurk, tomater, eggebåter og brød eller kokte poteter.


Annonse:

Tjenester og info







Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6


Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
Innlagt/oppdatert:
(Intern: 11240)
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Røkt/gravet/saltet
Land: Ukjent-opprinnelse

Næringsinnhold pr 100 gram:

Kalorier 119,27 Kcal
Protein 8,53 g
Fett 6,25 g
Karbo 6,87 g
Pris 4,94.- kr

Nyttige undersider og søk
















Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Ansvarlig utgiver: © 2002- DatabaseSør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.
Følg meg på!