Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Sitrongravet makrell på polynesisk vis




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
1kgfersk eller dypfryst hel makrell
1sssalt
1dlvann
1,5dlsitronsaft eller lime
4porsjon(er)poteter


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Fisk


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Sitrongravet makrell på polynesisk vis med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier77,16279,71Kcal
Protein7,2526,28gram
Karbohydrat7,3426,61gram
Kostfiber0,762,76gram
Fett1,926,96gram
Mettet fett0,411,49gram
Salt1,425,15gram
Pris på oppskriftenKr 3,71Kr 13,45Kroner
Hele oppskriften veier1 450 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Fisken skal være tint, renset og filetert. Skjær det rå fiskekjøttet i små terninger og legg dem i en bolle. Bland salt og vann og hell det over fisken. Hell av saltvannet etter ca 30 minutter.

Skyll fisken raskt i kaldt vann. Hell så presset sitron eller lime over fisken slik at den dekkes. Legg på en skål slik at fisken holder seg nede i saften. La den stå i 2-3 timer i kjøleskap.

Fiskekjøttet skal være ugjennomskinnelig. Hell av sitronsaften.

Serveres med for eksempel rå løkringer, paprika, slangeagurk, tomater, eggebåter og brød eller kokte poteter.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 11291)
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Røkt/gravet/saltet
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.