Søk alt
Søk etter oppskrifter!

Sitronkylling

     Oppskriften er middels å tilberede Middels Oppskriften har fått 3 poeng. 3 poeng (av max 6) i snitt fra 1 lesere
Verdier pr 100 gram: Pris: Kr 9,04 Kcal: 223,85 Fett: 17,58 gr Protein: 14,44 gr Karbo: 1,65 gr
Mettet fett: 0,18 gr Kostfiber: 0,25 gr Salt av natrium: 0,60 gr
Oppskriften har hatt 5402 lesere! 5402 lesere

Ingredienser

Porsjoner
1stkeggehvite
2tsmaismel
Ca 3,5stkkyllingfilet skåret i strimler
2dlolje
salt
2stkfinhakket vårløk
2stkvårløk kuttet i tynne strimler
1feddhvitløk, knust

Saus:

2tsmaismel
6sskald hønsebuljong
3sssitronsaft
2sssoyasaus
2tssherry, tørr
1tssukker
0,5stksitron, skallet
Annonse

Utregnet energiprosent av totalt kcal

Karbohydrater2,94 prosent
Protein25,8 prosent
Fett70,68 prosent
Kostfiber0,22 prosent
Alkohol0,34 prosent

Totalpris for 4 porsjoner

Kr 95,96

Pris pr porsjon

Kr 23,99
Forklaring på prissystemet
Forklaring på næringsinnhold
Vis fullt næringsinnhold

Mer fakta om oppskriften

Kilde:
Innlagt/oppdatert:
Kategori: Wok
Land: Ukjent-opprinnelse




Fremgangsmåte:

Pisk eggehvitene lett sammen med en gaffel. Tilsett maismel og litt salt. Hell blandingen over kyllingen og sett til side.

Lag sausen. Pisk sammen maismel og resten av ingrediensenne til en glatt saus. Sett til side.

Varm opp oljen i en wok. Stek kyllingstrimlene i flere omganger, 2 til 3 minutter. Legg de ferdigstekte bitene over på et stykke husholdningspapir. Hell ut det meste av oljen og stek finhakket vårløk og hvitløk i noen sekunder. Tilsett sausen under omrøring. Ha i kyllingstrimlene og stek i ytterligere 2 minutter.




Prøv en lignende oppskrift

Les mer om Sur-søt wok fra Kina hos oss.Les mer om Kylling i wok 3 hos oss.





Jeg vil bruke mobilversjonen av nettsiden

Intern:12111



Hurtigvalg

Se oppskrifter med:
Kylling Kalkun Epler Bananer Appelsiner Tomater Poteter Reker Torsk Laks Makrell Elg Reinsdyr

Tjenesten er en del av klikk.no

Informasjon om cookies
Kontakt oss og informasjon om siden

Ansvarlig utgiver: © 2002- DatabaseSør AS
Adresse: Matoppskrift.no, PB. 1638, 4688 Kristiansand
Orgnr.: 911 668 602 mva.
Daglig Leder Knut Pettersen