Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Sitronmousseterte med kiwi



Sitronmousseterte med kiwi oppskrift.
Fotograf: Dansukker

Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner

Bunn

300grmarsipan
3stkegg

Fyll

4plate(r)gelatin
3stkegg
1,5dlmelis
2dlkremfløte
2stksitron små, saften
1dlkvark (38 %)(kesam)

Pynt

2stkkiwier


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Egg
Melk
Nøtter


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Kalorier og næringsinnhold i Sitronmousseterte med kiwi med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonVerdi pr stykkeEnhet
Kalorier232,803 374,76421,85Kcal
Protein6,4793,7911,72gram
Karbohydrat19,14277,4634,68gram
Kostfiber0,9213,341,67gram
Fett14,28207,0125,88gram
Mettet fett5,2275,679,46gram
Salt0,111,560,19gram
Pris på oppskriftenKr 4,90Kr 71,03Kr 8,88.-
Hele oppskriften veier1 450 totalt1 450 pr porsj181 pr stk gram

Fremgangsmåte:

1 porsjon gir ca 8 stykker

1. Sett stekeovnen på 175 °C.
2. Begynn med bunnen. Riv marsipanen, og bland eggene i.
3. Fordel massen i en springform (ca. 25 cm i diameter).
4. Stek midt i ovnen i ca. 20 min. Avkjøl.
5. Lag fyllet. Legg gelatinen i bløt i kaldt vann.
6. Skill eggehvitene fra ?plommene. Pisk plommene med flormelis.
7. Pisk hvitene stive.
8. Pisk fløten stiv.
9. Skyll og riv skallet på sitronene. Press saften ut.
10. Klem vannet ut av gelatinen, og varm den med sitronsaften i en kasserolle. La blandingen avkjøles litt.
11. Hell sitronblandingen ned i eggemassen under omrøring.
12. Bland inn sitronskallet og kvarken.
13. Rør inn fløtekremen og til slutt eggehvitene.
14. Hell massen på marsipanbunnen, og la den stå kaldt i minst 3 timer før servering.
15. Pynt med skrelt kiwi i skiver. Kiwiene kan byttes ut med andre av sesongens frukter

Mer info

Forfatter:
Kilde: Dansukker
(Intern: 26703)
Kategori: Dessertpai/terte
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse

Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Marsipanterte med eggekrem og frukt.Marsipanterte med eggekrem og frukt.
Denne retten har 370,32 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 38,26 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 19,78 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 4,08.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Sitronmousseterte med kiwi.Sitronmousseterte med kiwi.
Denne retten har 232,8 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 19,14 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 14,28 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 4,9.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.