Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Sitronpai 1




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
100grhvetemel
100grsmør
2sspresset sitronsaft

Krem

3dlvann
4ssmaisenna
0,5dlsukker
1sssmør
3stkeggeplommer
0,5stkappelsin, saften

Marengs

3stkeggehviter
6ssmelis


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Egg
Gluten
Melk


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Kalorier og næringsinnhold i Sitronpai 1 med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonVerdi pr stykkeEnhet
Kalorier227,192 086,74347,79Kcal
Protein3,5432,515,42gram
Karbohydrat23,93219,8036,63gram
Kostfiber0,474,320,72gram
Fett12,93118,7619,79gram
Mettet fett7,6870,5411,76gram
Salt0,252,280,38gram
Pris på oppskriftenKr 2,35Kr 21,58Kr 3,60.-
Hele oppskriften veier919 totalt919 pr porsj153 pr stk gram

Fremgangsmåte:

1 porsjon gir ca 6 porsjoner

Bland raskt sammen alt til bunnen. La deigen hvile 1 time. Kle en paiform – 24 cm diameter. Settes inn i 225 g varm ovn og stekes 16 – 17 minutter til gyllen.
Bland vann, maisenna, sukker og smør i kjele. Kokes opp. Rør godt. Tilsett en og en eggeplomme. Rør godt mellom hver. Varm opp under omrøring til det tykner. Avkjøl. Tilsett sitron. Fyll sitronkrem i paiskallet.
Pisk eggehviter til stivt skum og dryss i melis, litt etter litt. Ha marengsmassen i sprøytepose og pynt på toppen. Stekes i 125 gr varm ovn ca. et kvarter til gyllent.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Gladimat.no
(Intern: 25943)
Kategori: Dessertpai/terte
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse

Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Sitron- og marengspai.Sitron- og marengspai.
Denne retten har 368,63 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 40,18 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 20,17 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 3,8.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.