Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Sitronsorbet




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
4stksitron, saften
4stk storappelsiner, saften
0,5helflaske(r)eplemost eller halvtørr hvitvin
200grmelis
4stkeggehviter
1sssukker
2tsvaniljesukker
Ca 7ssbringebærsyltetøy


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Egg


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Sitronsorbet med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier74,01174,76Kcal
Protein1,122,64gram
Karbohydrat16,9239,95gram
Kostfiber0,340,80gram
Fett0,130,31gram
Mettet fett0,000,00gram
Salt0,050,11gram
Pris på oppskriftenKr 2,67Kr 6,30Kroner
Hele oppskriften veier1 889 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Presssaften av frukten og sil den.

Bland eplemost eller vin og halvparten av melisen i fruktsaften. La det stå til melisen er oppløst.

Visp eggehvitene halvstive med resten av melisen.

Dryss en isform med en blanding av sukker og vaniljesukker.

Bland eggehviter og fruktsaft og fyll i formen.

Frys massen godt halvstiv. Ta den ut og rør den godt opp.

Frys sorbeten til den er så vidt stiv. Rør godt nok en gang.

Fordel sorbeten i høye glass vekselvis med bringebærsyltetøy.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 8574)
Oppskriften er enkel å tilberede
Kategori: Iskrem/sorbet
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.