Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Sitronsyltede eplebåter



Sitronsyltede eplebåter oppskrift.
Fotograf: Dansukker

Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
1,5kgsyrlige epler

Lake 1

1litervannIngrediensen er ikke med i næringsutregningen. Les mer!
1dl12 % eddik eller 1/2 dl 24% eddikIngrediensen er ikke med i næringsutregningen. Les mer!
2sssaltIngrediensen er ikke med i næringsutregningen. Les mer!

Lake 2

5dlvannIngrediensen er ikke med i næringsutregningen. Les mer!
5dlDemerarasukkerIngrediensen er ikke med i næringsutregningen. Les mer!
1,5dlnypresset sitronsaftIngrediensen er ikke med i næringsutregningen. Les mer!


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Sulfitt


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Kalorier og næringsinnhold i Sitronsyltede eplebåter med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonVerdi pr stykkeEnhet
Kalorier49,601 795,52Kcal
Protein0,3010,86gram
Karbohydrat10,60383,72gram
Kostfiber2,1076,02gram
Fett0,207,24gram
Mettet fett0,000,00gram
Salt0,000,09gram
Pris på oppskriftenKr 2,15Kr 77,83Kr .-
Hele oppskriften veier3 620 totalt3 620 pr porsj pr stk gram

Fremgangsmåte:

1. Skrell eplene og fjern kjernehusene. Skjær dem i 4-8 båter avhengig av hvor store eplene er.
2. Bland alle ingrediensene i lake 1 og kok opp. Legg eplebåtene i en bolle og hell den varme laken over. La stå til neste dag. Slå av laken.
3. Kok opp alle ingrediensene i lake 2. Hell laken over eplebåtene. La stå til de er avkjølt. Legg dem over på varme, grundig rengjorte glass. Legg på lokk. Oppbevares kjølig.

Serveres som tilbehør til kjøttretter.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Dansukker
(Intern: 33365)
Tilberedningstid: 60 min +
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Hermetisering

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse

Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Eplechutney med karry.Eplechutney med karry.
Denne retten har 41,13 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 8,7 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 0,17 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 1,96.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Sitronsyltede eplebåter.Sitronsyltede eplebåter.
Denne retten har 49,6 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 10,6 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 0,2 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 2,15.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Eple-bringebærchutney.Eple-bringebærchutney.
Denne retten har 69,57 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 15,21 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 0,21 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 5,87.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.