Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Sitrusmarinert hysefilet med middelhavspreg




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
6stk filethyse, midtstykke med skinnet på
1tssalt
1ssolivenolje
1stklime, skall av
0,5stksitron, skallet
1stklime, saften av
1tsrosepepper,hel

Balsamicosabayonne:

3stkeggeplommer
1dlfiskekraft
3ssmørk rødvinsbalsamico
0,5tssalt
0,25tshvit pepper, nykvernet
1tstimian, finhakket

Grønnsaksragu:

3stktomater, skåldet og renset for steiner, kuttet i terninger
1stkrød paprika, skrelt og kuttet i terninger
1stkpaprika, skrelt og kuttet i terninger
3blad(er)friske basilikumblad kuttet i tynne strimler
1ssestragon frisk, finhakket
2stk filetansjosfileter, finhakket
1sskapers
12stkkapers med stilk til pynt
6ssolivenolje eller basilikumolje
1tssalt
0,5tshvit pepper, nykvernet
3skive(r)parmaskinke eller vanlig skinke kuttet i små terninger
12stkkapers med stilk


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Egg
Fisk
Spor-av-nøtter
Sulfitt


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Sitrusmarinert hysefilet med middelhavspreg med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier121,63203,09Kcal
Protein3,555,93gram
Karbohydrat3,385,64gram
Kostfiber1,462,44gram
Fett10,1116,88gram
Mettet fett1,782,97gram
Salt2,454,09gram
Pris på oppskriftenKr 6,40Kr 10,69Kroner
Hele oppskriften veier1 002 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Filetene snittes med en skarp kniv på skinnsiden. Bland olivenolje med limesaft, sitron, limeskall, salt og rosa pepper. Legg i filetene. Sett kaldt i 2 timer.

Balsamicosabayonne: Ha eggeplommene, fiskekraft, balsamico, salt, pepper og timian i en stålbolle. Sett den i en kjele med vann på kokeplaten ( ikke varmere enn 60 C). Pisk til massen blir skummende og lett. Hold varm.

Akke ingrediensene til Grønnsaksragu blandes og varmes veldig forsiktig i en kjele. Varmes godt, men må ikke koke.

Varm en panne. Ha i 2 ss usaltet smør og stek fisken raskt på skinnsiden til den får en mørk brun farge. Ta filetene ut av pannen. Ha i marinaden og reduser.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 11966)
Kategori: Stekepanne
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse

Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Mandelpanert hyse.Mandelpanert hyse.
Denne retten har 112,65 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 1,87 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 4,17 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 13,64.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Krydret stekt hyse med grønnsaker og ingefær-agurk.Krydret stekt hyse med grønnsaker og ingefær-.
Denne retten har 77,64 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 1,68 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 4,58 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 7,78.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Hysekarbonader med smørstekt småløk og salat.Hysekarbonader med smørstekt småløk og salat.
Denne retten har 132,53 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 2,79 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 10,79 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 8,33.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Fiskeburger med eplesalat.Fiskeburger med eplesalat.
Denne retten har 147,7 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 17,06 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 5,22 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 5,23.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Fiskefarse - grunnoppskrift.Fiskefarse - grunnoppskrift.
Denne retten har 61,76 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 2,77 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 0,6 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 9,82.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Stekt hyse med piperonata.Stekt hyse med piperonata.
Denne retten har 59,38 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 6,07 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 1,02 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 6,36.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Bestemors fiskekaker.Bestemors fiskekaker.
Denne retten har 144,95 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 9,96 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 6,69 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 9,07.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Stekt hyse med grønnsakrisotto og appelsinsaus.Stekt hyse med grønnsakrisotto og appelsinsau.
Denne retten har 141,93 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 21,37 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 2,25 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 6,85.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.