Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Sjøfugl i yoghurtsaus




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
800grrent sjøfuglkjøtt
1ssfinhakket fersk salvie eller 1 ts tørket
0,33tsstøtt karve
1feddhvitløk, knust
3dlyoghurt
3sshvetemel
2ssMargarin
1stkløk i båter
knust
nellik
1dashsalt
1dashnykvernet pepper


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Gluten
Melk
Spor-av-melk
Spor-av-soya


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Sjøfugl i yoghurtsaus med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier290,69943,33Kcal
Protein9,4330,60gram
Karbohydrat3,3610,90gram
Kostfiber0,290,94gram
Fett26,5586,16gram
Mettet fett7,7225,05gram
Salt0,260,84gram
Pris på oppskriftenKr 10,34Kr 33,55Kroner
Hele oppskriften veier1 298 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Bland 2 dl yoghurt med salvie, karve og hvitløk.

Skjær fuglekjøttet i biter på ca 50 g og legg dem i yoghurtblandingen. La kjøttet trekke i marinaden i ca 2 timer.

Smelt margarin i en gryte og stek løken blank sammen med nellik. Ta kjøttet opp av marinaden og tørk det godt. Vend kjøttet i hvetemel før du har det i gryta sammen med løk og nellik. La alt surre i 2-3 minutter. Tilsett marinaden og la alt stå og småkoke under lokk 30-40 minutter.

Tilsett resten av yoghurten rett før servering. Krydre med salt og pepper. Server gjerne med ris og en god salat.

Merk at sausen kan "sprekke" på grunn av syren i yoghurten. Det gjør ingenting. kamufler gjerne dette med rikelig av friske urter samt gressløk eller persille.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 8097)
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Kokt/dampet
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.